LIFESTYLE

Sarah Jessica Parker, sfaturile de viață pe care le dă fiului James și gemenilor Tabitha și Marion

Compus de Redacția STAR

Nu trebuie să rămână prea mult timp în lucruri supărătoare, există pericolul de a sta în șaua tristeții, este cel mai mare sfat pe care acrița Sarah Jessica Parker îl împarte cu cei trei copii ai săi. Sarah Jessica Parker a vorbit în exclusivitate pentru HELLO! despre viața de familie alături de soțul ei, Matthew Broderick, și de copiii lor, James, 20 de ani, și fetele gemene Tabitha și Marion, în vârstă de 14 ani.

Vorbind cu jurnaliștii la Londra, cu ocazia lansării noii creme de ochi Hydrate and Plump Eye Cream de la RoC, ambasadoarea brandului s-a destăinuit despre atitudinea ei față de frumusețe și îmbătrânire.

Vedeta, în vârstă de 58 de ani, a explicat cum se descrie, dezvăluind: „în primul rând, ca părinte. Sunt mama a trei copii și am descoperit că nu au mai puțină nevoie de tine pe măsură ce cresc, ci mai multă nevoie de tine. Aceasta este o parte dominantă și plină de bucurie din viața mea, dar este și cel mai important lucru”.

Sarah a adăugat: „sunt o soție – sunt cu soțul meu de 30 de ani – și sunt prietenă și colegă. Și o profesionistă serioasă. Îmi place ceea ce fac și oamenii cu care lucrez și pentru care lucrez.”

Actrița a împărtășit, de asemenea sfatul neprețuit de viață pe care îl dă copiilor ei, spunând: „Cred că a rămâne prea mult timp în lucruri care sunt supărătoare nu a fost de ajutor pentru mine. Le spun acest lucru și copiilor mei. Ar trebui să vă simțiți supărați dacă aveți o experiență neplăcută sau dezamăgitoare: simțiți-o, dar care sunt modalitățile prin care puteți ieși la suprafață? Unde vă găsiți reziliența?”. „Există pericolul de a sta în șaua tristeții. Pentru mine, trebuie să spun: „Bine, asta s-a întâmplat – și acum ce urmează?”.

Ambasadoarea RoC a fost întrebată, de asemenea, dacă împarte produsele de îngrijire a pielii cu familia ei, Sarah confirmând: „Da, fetele intră și ies în mod constant. Au 14 ani acum, așa că sunt fericită să împart orice cu ele.”

„Matthew nu ia nimic – are o piele atât de frumoasă. Nu se duce la soare și este foarte bun la protecția solară. Una dintre fiicele mele este albă și una are tenul măsliniu, așa că au nevoi diferite.”

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu