STARNEWS

A murit chiar de ziua ei de naștere. Matthew Perry și Julia Roberts, iubire ca în filme

Compus de Redacția STAR

Julia Roberts și Matthew Perry s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului „Friends”, când Julia a jucat rolul de interes amoros al lui Matthew. S-au întâlnit din 1995 până în 1996. După despărțirea lor, Matthew a dezvoltat o dependență de droguri și, deși s-au despărțit, Julia i-a oferit ajutorul ei.

„Când Julia a aflat că Matthew a recidivat, l-a sunat și l-a îndemnat să primească ajutor. Ea i-a trimis un mesaj în care îi spune că este mai mult decât binevenit să petreacă timp de calitate la ferma ei din New Mexico după dezintoxicare, dacă are nevoie să scape.”

Matthew Perry s-a stins din viață chiar de ziua de naștere a Juliei Roberts.

Perry a scris cu autoironie în memoriile sale cum că nu-i venea să creadă că Julia ar fi vrut să se întâlnească cu el. Dar Matthew a sfârșit prin a pune capăt relației de profil înalt, explicând în cartea sa că era „constant sigur” că ea se va despărți de el. „De ce nu ar fi făcut-o? Nu eram suficient; nu puteam fi niciodată suficient; eram rupt, îndoit, neiubit”, scrie hellomagazine.

Regretatul actor Matthew Perry, cunoscut pentru interpretarea lui Chandler Bing în celebrul sitcom „Friends”, a murit într-un aparent înec în Los Angeles. El avea 54 de ani.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu