STARNEWS

Channing Tatum Zoë Kravitz s-au logodit după doi ani de relație. Indiciul acesta îi dă de gol

Compus de Redacția STAR

Channing Tatum și Zoë Kravitz și-ar fi dus relația la următorul nivel. Deși șoaptele despre logodna lor fac înconjurul lumii, cuplul a ales să mențină un văl de mister pe rețelele de socializare, nici Zoë, nici Channing, nici reprezentanții lor respectivi, nu au abordat zvonul.

Cu toate acestea, unii fani atenți ar fi putut observa un indiciu în weekend. Zoë a fost văzută purtând un inel cu diamant strălucitor pe degetul de logodnă, ceea ce a adăugat combustibil la speculații.

Cei doi, cunoscuți pentru stilul lor impecabil, au fost surprinși în fotografii jucând în cosplay ca personajele Rosemary Woodhouse și copilul ei sinistru din filmul clasic Rosemary’s Baby din 1968, scrie hellomagazine.

Presupusa lor logodnă i-a luat pe mulți prin surprindere, mai ales având în vedere comentariile anterioare ale lui Channing despre căsătorie.

În urma despărțirii sale tumultoase de Jenna Dewan, cu care împarte frumoasa sa fiică, Everly, Channing, acum în vârstă de 43 de ani, a împărtășit câteva gânduri sincere.

„Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată”, a remarcat el, mărturisind provocările cu care se confruntă în relațiile personale.

„Relațiile sunt dificile pentru mine. Sunt profund monogam din fire, neînfricat în domeniul meu profesional, dar când vine vorba de chestiuni de suflet, pășesc cu prudență”, a dezvăluit el.

Zoë, în vârstă de 34 de ani, a avut și ea rezervele ei în privința căsătoriei. Unirea ei anterioară cu Karl Glusman, care a început în iunie 2019, s-a încheiat doar un an și jumătate mai târziu.

Ea și-a divulgat sentimentele despre așteptările societății cu privire la căsătorie și familie într-o conversație sinceră cu GQ în 2022. „Am depășit vechea narațiune domestică romanțată, veche de când lumea. Are farmecul ei momentan, dar se estompează rapid”, a meditat ea.

Călătoria împreună a cuplului datează de pe platourile de filmare ale filmului Pussy Island din 2020, un film regizat de Zoë, în care Channing a jucat un rol central.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu