STARNEWS

Sam Asghari, fostul iubit al lui Britney Spears, spune că este „mândru” de ea după ce i-a citit cartea

Compus de Redacția STAR

Cartea scrisă după memoriile renumitei interprete, Britney Spears a bulversat lumea mondenă și nu doar. Spears a scris despre relațiile sale amoroase și despre detalii intime destul de picante. Nu a omis nici despre ultima relație de dragoste cu tânărul actor Asghari de doar 29 de ani. Descrierea aventurii lor a fost una foarte caldă, ceea ce l-a uimit plăcut pe tânăr.

„Am o apreciere pentru cât de stabil este. Îmi place că nici măcar nu bea”, detaliază, de asemenea, în carte, dezvăluind că a fost „instantaneu îndrăgostită” după ce l-a întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al videoclipului ei din 2016 „Slumber Party”, cu Tinashe. „Am știut imediat că îl vreau în viața mea”, a declarat ea. „Chimia dintre noi la început a fost nebună. Nu ne puteam ține mâinile departe unul de celălalt”.

După ce a citit memoriile, Asghari a spus că a fost fericit de descrierea poveștii lor de dragoste înainte de despărțire. „Asta m-a făcut să zâmbesc, ca să fiu sincer”, a declarat el pentru TMZ. „Sunt al naibii de mândru de ea și sper să cucerească lumea”, a spus actorul.

Asghari și Britney Spears s-au logodit la sfârșitul anului 2021, iar în iunie 2022 s-au căsătorit. Mariajul lor nu a durat însă mult, așa că, în august 2023 tânărul a cerut divorțul. Chiar și așa acesta are doar lucruri frumoase de spus despre iterpretă. În timpul unei conversații recente cu TMZ, Asghari și-a împărtășit gândurile despre cartea de memorii, când a fost întrebat despre cum s-a simțit când a fost menționat și descris de cântăreață ca fiind „un dar de la Dumnezeu”.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu