NOUTĂȚI STARNEWS

Matthew Perry, starul din ‘Friends’, a murit la 54 de ani

Compus de Redacția STAR

Matthew Perry, îndrăgitul actor care a jucat rolul lui Chandler Bing în serialul „Friends”, a murit. Avea 54 de ani. Poliția din Los Angeles investighează moartea lui Perry.

Informația a fost oferită de sursă din cadrul forțelor de ordine pentru CNN. În prezent nu există suspiciuni de crimă, a precizat sursa, însă incidentul rămâne în continuare sub investigația diviziei de jafuri și omucideri a Departamentului de Poliție din Los Angeles.

Perry a murit într-un aparent accident de înec în locuința sa din Los Angeles, sâmbătă, potrivit Los Angeles Times, care citează surse din cadrul forțelor de ordine.

„Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte a familiei Warner Bros. Television Group”, a declarat Warner Bros.

Television Group într-un comunicat pentru CNN. „Impactul geniului său comic a fost resimțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați.”

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles, Brian Humphrey, a declarat pentru CNN că un apel la 911 a fost primit la ora 16:07 pentru o urgență de salvare din apă.

Reprezentanții lui Perry nu au răspuns la solicitările de comentarii ale CNN.

Perry s-a născut în Williamstown, Massachusetts, dintr-un tată actor și o mamă jurnalistă. Perry a plecat de mic să locuiască mama sa în Ottawa, Canada, după ce părinții săi s-au despărțit.

Rolul lui Chandler din serialul „Friends”, în 1994, l-a făcut celebru. Acest rol excentric i-a adus o nominalizare la premiile Primetime Emmy în 2002. De asemenea, s-a bucurat de alte patru nominalizări pentru prestigiosul premiu de interpretare TV, inclusiv două pentru rolul lui Joe Quincy din „The West Wing”.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu