LIFESTYLE

Ivanka Trump și Jared Kushner își sărbătoresc cea de-a 14-a aniversare. Vezi mesajul pe care l-a postat aceasta

Compus de Redacția STAR

Ivanka Trump și Jared Kushner sărbătoresc 14 ani de parteneriat. Ivanka a distribuit o postare pe Instagram, arătând o fotografie din ziua nunții lor și un mesaj care aduce un omagiu vieții și călătoriei lor împreună.

Fotografia îi arată pe Ivanka și Jared în ziua nunții lor, cei doi ținându-se strâns unul de celălalt. Jared poartă un costum și o kippah, în timp ce Ivanka poartă o rochie de mireasă albă, cu câteva detalii din dantelă la brațe, scrie hola.com.

„Sărbătorim 14 ani (!!!!) de dragoste, râsete, plimbări sălbatice și aventuri nesfârșite cu stânca mea, Jared!”, a scris ea în legendă. „Sunt atât de recunoscătoare pentru această viață frumoasă și familia pe care am construit-o împreună”.

Cuplul a trăit multe experiențe împreună, locuind în New York, mai târziu petrecând timp la Casa Albă, iar acum stabilindu-se în Miami. Ei cresc trei copii: Arabella, 11 ani, Joseph, 9 ani, și Theodore, 6 ani.

Ivanka și Jared au locuit în Miami în ultimii doi ani și par să fie fericiți trăindu-și viața departe de politică și de lumina reflectoarelor. O sursă a vorbit cu PEOPLE și a dezvăluit că cei doi „se simt destul de liberi” în Florida. „Sunt un cuplu solid”, a spus sursa. „Au trecut prin multe în ultimii opt ani, genul de lucruri care ar pune la încercare relația oricui, dar au ieșit cumva mai puternici.”

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu