FILME

Goldie Hawn și incredibila ei aventură, întâlnirea cu extratereștrii

Compus de Redacția STAR

Actrița Goldie Hawn, vedetă de la Hollywood, s-a dezbrăcat în fața publicului, dar de data aceasta nu a fost pe ecranul unui film. Ea a împărtășit o relatare surprinzătoare a unui contact cu extratereștrii care a avut loc în tinerețe. Potrivit actriței, a fost un adevărat contact de gradul trei.

Goldie Hawn nu a așteptat ca locuitorii altor lumi să se decidă să apară pe Pământ. În schimb, i-a invitat ea însăși. Actrița își amintește cum, la un moment dat, privind cerul înstelat, s-a întrebat: „Suntem noi singurii posesori de viață din univers?”, scrie filmix.ac.

Această întrebare a determinat-o pe actriță să se adreseze universului exprimându-și convingerea că omenirea nu este singură în acest vast univers. Ea a declarat că „i-ar plăcea să îi întâlnească într-o zi”.

În mod uimitor, la doar patru luni după această rugăciune, Goldie Hawn susține că a întâlnit extratereștrii. În timp ce lucra ca dansatoare și se relaxa în mașina unui prieten, a auzit brusc un sunet ciudat și ascuțit în ureche. Apoi au apărut în fața ei trei capete de formă triunghiulară, de culoare argintie, cu fețe tăcute, lipsite de nas și gură. Goldie Hawn susține că acestea „au discutat cu ea și au atins-o ca și cum ar fi fost atinsă de degetul lui Dumnezeu.

Această relatare incredibilă a actriței este cu siguranță interesantă și ridică multe întrebări despre viața în univers. Poate că acesta este doar începutul unor noi descoperiri și întâlniri misterioase care ar putea avea loc în viitor, scrie filmix.ac.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu