FILME

Pierce Brosnan este complet de nerecunoscut în noile fotografii. Cum s-a schimbat actorul în vârstă de 70 de ani

Compus de Redacția STAR

Într-o transformare uluitoare pentru filmul „The Last Rifleman”, Pierce Brosnan este complet de nerecunoscut când intră în pielea veteranului Artie Crawford. La 70 de ani, actorul emblematic al lui James Bond suferă o transformare semnificativă pentru a-l interpreta pe Artie, în vârstă de 92 de ani. Cu ajutorul unor proteze și a unei peruci cenușii chele.

Un teaser al filmului a captivat publicul. Pierce Brosnan în rolul lui Artie, un veteran de 92 de ani din cel de-al Doilea Război Mondial, în The Last Rifleman, vă va face să credeți din nou în umanitate.

În timp ce Bernard era implicat în ceremoniile de Ziua Z, acasă, o operațiune frenetică de căutare și salvare pe Canalul Mânecii era în curs de desfășurare pentru a-l găsi. Escapada sa a fost atât de remarcabilă încât a apărut pe prima pagină a ziarului Mail, ceea ce i-a adus porecla simpatică de „Marele evadat”.

Reflectând asupra călătoriei sale improvizate, Bernard a declarat: „Gândurile mele erau la colegii mei care au fost uciși. Voiam să le aduc un omagiu”.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu