LIFESTYLE

Arnold Schwarzenegger, destăinuiri despre cum a rezolvat rivalitatea cu Sylvester Stallone

Compus de Redacția STAR

Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone au dominat filmele de acțiune pentru o lungă perioadă de timp. Cei doi au fost adesea puși unul împotriva celuilalt, filmele lor abordând subiecte similare. A fost o rivalitate care a trecut de limitele ecranului, cei doi detestând să se afle unul în prezența celuilalt.

Într-un interviu al Page Six, înmormântarea avocatului Jake Bloom de la Hollywood, Schwarzenegger a declarat că anume acesta a fost esențial în rezolvarea relației dintre el și Stallone. El a declarat că a fost furios să afle că Bloom a semnat și cu Stallone și că îl aducea într-o excursie alături de el și de Bruce Willis pentru a sărbători deschiderea restaurantului Planet Hollywood. Acea excursie a fost incredibil de utilă pentru relația lor, transformându-i în prieteni pe viață.

„În cele din urmă, Arnie și Stallone au petrecut atât de mult timp zburând în jurul lumii pentru a promova restaurantul de burgeri, încât animozitatea lor a dispărut în cele din urmă și au devenit prieteni apropiați”, a scris Page Six, citat de hola.com.

Stallone a spus că cei doi au devenit incredibil de competitivi unul cu celălalt, chiar dacă aveau tehnici de actorie diferite. „El era superior. Pur și simplu avea toate răspunsurile”, a conchis el. „El avea corpul. Avea puterea. Ăsta era caracterul lui”.

Arnold Alois Schwarzenegger este un fost culturist și actor american originar din Austria, politician republican, care a servit ca cel de-al treizeci și optulea guvernator al statului California. Schwarzenegger și-a câștigat faima ca actor hollywoodian în filme de acțiune. 

Sylvester Enzio Stallone este un actor, regizor și scenarist american. A devenit extrem de cunoscut, chiar legendar, prin roluri principale interpretate în filme de acțiune precum Rocky și Rambo. În anii ’80 a fost printre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu