LIFESTYLE

Mandy Moore emoționată la prima aniversare a fiului său, Ozziea. Vezi ce imagini a postat aceasta

Compus de Redacția STAR

Sărbătoare mare în familia actriței Mandy Moore. Cel de-al doilea fiu al său a împlinit recent un an. Actrița a împărtășit duminică pe Instagram un carusel de fotografii cu familia ei sărbătorind prima zi de naștere a fiului ei, Oscar Bennett, alias Ozzie. Aniversarea a fost organizată acasă alături de cele mai apropiate persoane.

În prima fotografie din postare, Ozzie, care a împlinit vineri un an, poate fi văzut pozând adorabil și purtând o pălărie aniversară în timp ce stă într-un scaun.

„Se pare că 1 NU este cel mai singuratic număr atunci când ai o familie ca aceasta care să te ajute să îți sărbătorești ziua de naștere!” a scris Moore în descrierea postări, citează goodmorningamerica.

O altă fotografie a prezentat tortul aniversar al lui Ozzie, făcut de Danielle Keene, absolventă a emisiunii „Top Chef: Just Desserts”, care a fost aprobat de sărbătorit, a precizat actrița. „Și surpriză, surpriză – Ozzie a ADORAT tortul delicios (și adorabil) de ciocolată și vanilie al lui @danielle_keene”, a continuat ea. „La mulți ani, Ozzie!!!”.

Alte imagini drăguțe au inclus fotografii cu Ozzie și fratele său mai mare, August, alias Gus, în vârstă de 2 ani, și cu tatăl lor, Taylor Goldsmith, solistul trupei folk-rock Dawes.

„Dulcele nostru Ozzie împlinește 1 an. Cum?!!!!”, a scris ea în postare. „Sincer, nu-mi amintesc niciun moment înainte ca această frumoasă minge radiantă de iubire pură să fie în viața noastră. Zilele sunt lungi, dar anii sunt scurți”, este un adagiu care se dovedește SO relevant și real, pe măsură ce timpul oscilează între o hiperviteză ciudată și o mișcare lentă”, a scris ea.

Luându-și în derâdere fiul, Moore a scris despre Ozzie: „Cel mai vesel și zâmbitor băiat care nu se plânge NICIODATĂ, cu excepția faptului că ne anunță dacă mâncarea lui nu este disponibilă suficient de repede și care are o energie totală de al doilea copil de tipul „se pare că ai mâinile ocupate acum, voi aștepta”.”

„Sunt entuziasmată pentru toate aventurile și etapele care urmează”, a adăugat ea. „Te iubim până la lună, Oz”.

Moore și Goldsmith s-au căsătorit în 2018. Primul copil, Gus s-a născut în februarie 2021. Actrița a anunțat sosirea celui de-al doilea copil al lor, Ozzie, într-o postare pe Instagram în octombrie 2022.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu