STARNEWS

Madonna își surprinde fanii în timpul unui concert. Motivul este alarmant

Compus de Redacția STAR

La doar câteva săptămâni după ce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, Madonna a decis să revină pe scenă. Însă, în timp ce susținea un concert la Anvers (Belgia), sâmbătă, 21 octombrie, vedeta s-a adresat fanilor săi și a făcut cunoscut faptul că „nu se simte bine”.

În cadrul turneului său Celebration Tour, regina muzicii pop a susținut două concerte la Sportpaleis din Antwerp, Belgia, sâmbătă 21 și duminică 22 octombrie. Deși a întârziat mai bine de o oră, cântăreața în vârstă de 65 de ani a oferit, ca de obicei, un show în stil american foarte bine controlat.

Cu toate acestea, o înregistrare video postată pe rețelele de socializare a atras atenția fanilor ei. „În urmă cu mai puțin de patru luni, eram în spital, inconștientă, iar oamenii credeau, preziceau că nu voi supraviețui”, și-a amintit ea. „Este un nenorocit de miracol că sunt aici acum. Mama mea, Dumnezeu să o binecuvânteze, ea trebuie să aibă grijă de mine, mi-a spus: „Fato, nu este încă timpul tău”, a adăugat ea, cu un gând pentru mama ei, Madonna Louise, care a murit de cancer la sân în 1963, scrie gala.fr.

Vedeta a continuat să vorbească despre starea ei actuală de sănătate: „Mi s-a dat o nouă șansă, așa că sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Trebuie să vă spun că nu mă simt foarte bine în acest moment, dar nu mă pot plânge, pentru că sunt în viață. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru copiii mei și pentru toată dragostea și sprijinul vostru”, a mărturisit ea.

O declarație care nu i-a liniștit pe fanii ei: „Este greu să nu te întrebi dacă într-adevăr nu se simte bine, când își continuă turneul atât de repede după ce s-a îmbolnăvit. Sper că ea și echipele care îi gestionează afacerile au grijă de ea”, „Cred că boala a zdruncinat-o cu adevărat. A fost în formă maximă în seara de deschidere, zâmbind tot timpul. Nu mă îndoiesc că are grijă de ea, dar turneul trebuie să fie epuizant, două ore de spectacol în fiecare seară, ca să nu mai vorbim de probele de sunet”, „Oh, nu. Este doar începutul turneului. Sper că va fi bine și că va avea în jurul ei oameni cărora le pasă de recuperarea ei”, se arată în comentariile de pe X (fostul Twitter).

Înainte de a da startul turneului său Celebration Tour, Madonna a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie cu ea, transmisă de celebrul blogger american Perez Hilton. Fotografia nu i-a liniștit prea mult pe cei care încă mai aveau îndoieli cu privire la starea ei de sănătate.

Aceasta are sprâncene practic inexistente, un ten foarte palid, buze excesiv de deteriorate și ochi sticloși. Comentariile la postare sunt pline de emoticoane triste și de gesturi cu degetul mare în jos.

De câțiva ani, mulți arată cu degetul spre excesele de chirurgie plastică ale vedetei și spre excesele pe care le afișează în unele dintre videoclipurile sale.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu