STARNEWS

Ivanka Trump prezentă la petrecerea de ziua de naștere a lui Kim Kardashian din Beverly Hills. În ce postare apar cele două

Compus de Redacția STAR

Ivanka Trump a venit la Beverly Hills pentru a sărbători cea de-a 43-a aniversare a lui Kim Kardashian. Fiica fostul președinte al Americii, Donald Trump a fost prezentă în cea mai recentă postare de pe Instagram a lui Kardashian, unde aceasta a mulțumit tuturor pentru urările de ziua sa de naștere și s-a declarat norocoasă că are prieteni atât de extraordinari.

În postarea lui Kardashian apar mai multe imagini cu ea însăși alături de diverși invitați. Una dintre imagini o arată stând alături de Trump, care poartă o ținută complet albă formată dintr-o fustă strălucitoare și un top asortat, cu mâneci lungi. Ea și-a purtat părul liber și drept și a stat lângă Kardashian, care a uimit într-o ținută complet roșie.

În poză, pe lângă cele două mai apare și Lauren Sanchez și Lydia Kives. Sanchez a purtat o rochie neagră din piele strânsă bine pe corp. Ea și-a purtat părul lung și drept și și-a completat look-ul cu niște cercei uimitori.

„Atât de binecuvântată că am dat lovitura cu prietenii!”, scrie Kardashian. „Nu aș fi putut visa vreodată că voi fi atât de norocoasă să le numesc pe aceste fete prietenele mele”.

În poveștile sale de pe Instagram, Trump a împărtășit câteva dintre postările și poveștile lui Kardashian, inclusiv o fotografie cu ea și Kardashian râzând împreună, în timp ce stăteau la masă.

„Bucurându-mă de puțin timp petrecut față în față în ziua ta specială”, a scris Trump. „Mi-a plăcut să te sărbătoresc! HBD Kim”, citează hola.com.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu