STARNEWS

Pink dezvăluie „urgența medicală de familie” care a obligat-o să-și anuleze spectacolele

Compus de Redacția STAR

Pink a dezvăluit că o infecție respiratorie – pe care a catalogat-o drept „probleme medicale de familie” apărute la începutul acestei săptămâni – a determinat-o să anuleze mai multe concerte din cadrul turneului său Trustfall.

„Îmi pare profund rău să vă spun că am o infecție respiratorie și medicul meu m-a sfătuit să nu pot susține spectacolele din Vancouver de vineri și sâmbătă”, a spus ea într-o declarație pe Instagram joi seară.

„Live Nation lucrează la noi date pentru a reprograma spectacolele”, a adăugat ea. „Aștept cu nerăbdare să cânt în Vancouver și să fac un spectacol incredibil pentru toată lumea”. „Între timp, le doresc tuturor multă sănătate și le trimit multă dragoste”, a adăugat interpreta.

Cântăreața și-a anulat inițial, luni, concertele de miercuri și joi seara din Tacoma, Wash din cauza unor „probleme medicale de familie” care au necesitat „atenție imediată”, spunea vedeta.

„Trimit tuturor cele mai sincere scuze pentru orice inconvenient pe care acest lucru l-a cauzat”, a adăugat cântăreața, în vârstă de 44 de ani, în anunțul de pe Instagram. „Nu trimit nimic altceva decât dragoste și sănătate tuturor”.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu