STARNEWS

Jennifer Lopez își etalează silueta incredibilă în noua colecție de lenjerie inspirată de noul ei album

Compus de Redacția STAR

Jennifer Lopez își entuziasmează fanii cu privire la lansarea viitorului său album „This is Me… Now”, după ce a dezvăluit noua sa colecție de lenjerie intimă uimitoare în colaborare cu Intimissimi, care este inspirată de noul său proiect muzical și prezintă ornamente de cristal și nuanțe aurii.

Actrița în vârstă de 54 de ani, care a avut recent câteva momente de modă uluitoare purtând Schiaparelli, arată acum o latură mai intimă a sa, împărtășind fotografii de la cea mai recentă ședință foto pentru Intimissimi, arătându-și silueta incredibilă și pozând pentru aparatul de fotografiat.

„Vă prezint colecția mea [Intimissimi] THIS IS ME…NOW. De la Verona la Hollywood și făcută cu dragoste”, a împărtășit JLo pe Instagram. Cântăreața s-a destăinuit anterior despre gândurile sale despre lenjerie, descriind-o ca fiind „profund intimă” și explicând că „îți dă puterea de a te simți liberă și frumoasă”, scrie hola.com.

Noua ei colecție include un set cu dantelă în șampanie și un halat asortat, un set de sutien și chiloți din dantelă în două piese, precum și un body cu dantelă. JLo a modelat toate articolele și a oferit cele mai bune ipostaze, făcându-și fanii și adepții încântați de colecție și de noua muzică.

Aceasta nu este singura lansare semnificativă din colaborarea sa cu Intimissimi. De asemenea, ea a prezentat o nouă colecție care prezintă nuanțe verzi, care au o semnificație profundă pentru ea. „Întotdeauna am spus că verdele este culoarea mea norocoasă. Poate că vă amintiți o anumită rochie verde. Mi-am dat seama că există multe momente în viața mea în care s-au întâmplat lucruri uimitoare atunci când purtam verde”, a declarat ea.

„Numele colecției și sortimentul de produse încapsulează esența evoluției ei, a reflecției de sine și a îmbrățișării adevăratului sine”, a scris brandul într-un comunicat de presă, adăugând că multe dintre articolele din colecție aprofundează „călătoria ei profund transformatoare de dezvoltare personală”.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu