LIFESTYLE

Care este dieta Victoria Beckham? Pește la grătar, verdețuri și singura masă pe care o mănâncă zilnic de 25 de ani

Compus de Redacția STAR

Totul, de la stilul impecabil al Victoriei Beckham până la parcursul ei spre maternitate și căsătorie, a fost catapultat în lumina reflectoarelor de la lansarea serialului omonim al soțului ei, David, de pe Netflix. Nu este niciun secret aceasta este incredibil de disciplinată atunci când vine vorba de sănătate și fitness, urmând o rutină zilnică intensă de exerciții de haltere și cardio, despre care spune că este „nenegociabilă” – dar ce mănâncă pentru a-și menține fizicul tonifiat?

S-a relatat pe larg că femeia în vârstă de 49 de ani a mâncat aceeași masă în fiecare zi timp de 25 de ani, soțul ei, David, dezvăluind că ea: „Mănâncă doar pește la grătar, legume la aburi; foarte rar se abate de la asta.”

La începutul acestui an, fiica lui VB, Harper, în vârstă de 12 ani, a dezvăluit, de asemenea, lipsa de abilități culinare a mamei sale. „Mami, nu știi să faci nici măcar cereale…”, a glumit Harper. „Ei bine, poți să faci pui kiev, dar acela vine de la M&S”. Asta ar putea explica dieta ei cu o singură masă, scrie hellomagazine.

Într-un interviu pentru Net-A-Porter, Victoria a făcut o descriere completă a planului ei de masă: „Sunt flexibilă în ceea ce privește mâncarea, deoarece David și cu mine suntem foarte sociabili și ne place să mâncăm în oraș”, a declarat ea pentru retailer, înainte de a adăuga: „Dar când mănânc bine, văd diferența în pielea mea – ochii mei sunt mai albi și mai strălucitori și am mult mai multă energie.”

Ea a continuat să împărtășească ceea ce îi place să mănânce, explicând: „Mănânc mult pește proaspăt, legume proaspete și salate, precum și semințe și nuci. Îmi plac și fructele, dar nu mănânc prea multe, deoarece mă pot face să mă simt destul de balonată.”

Sunt disciplinată în ceea ce privește alimentația – așa descopăr că pot obține maximum de la corpul meu. Mă răsfăț cu câteva pahare de vin roșu, îmi place și tequila și mănânc carbohidrați. Consum mult avocado și grăsimi foarte bune, cum ar fi somonul. Cu patru copii și un loc de muncă, lucrez multe ore și să fac acest lucru funcționează pentru mine, astfel încât să pot da 100%.”

Am făcut o scufundare în tot ceea ce Victoria a împărtășit despre dieta ei sănătoasă de-a lungul anilor. Continuă să derulezi pentru a descoperi tot ce mănâncă Victoria Beckham într-o zi. Aici poți vedea meniul pe care îl alege vedeta.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu