STARNEWS

Meghan Markle, supărată. O decizie a Prințului Harry provoacă tensiuni în cuplu

Compus de Redacția STAR

Potrivit unei surse apropiate soților Sussex, Meghan este profund supărată de o decizie luată de prințul Harry. De câteva săptămâni, zvonurile privind o separare între Meghan și Harry s-au întețit. Deși au trecut prin multe crize ca și cuplu, o sursă apropiată cuplului a dezvăluit încă un motiv de dispută.

Într-un interviu acordat presei OK! media, o sursă apropiată de Meghan și Harry a dezvăluit că prințul vrea să cumpere o casă în Marea Britanie pentru a-și putea împărți timpul între țara natală și America. O decizie care o deranjează pe soția sa.

„Există un dezacord între cei doi soți pe această temă, dar în curând vor începe să își caute o proprietate proprie în apropiere de Londra, iar Harry se află în mare parte la cârma acestui demers”, a dezvăluit sursa. Sursa a continuat: „Harry nu îi va cere tatălui său, Regele Charles, o proprietate pe domeniul regal din cauza problemei care a apărut cu Frogmore Cottage”, scrie gala.fr.

La cererea regelui Carol al III-lea, cuplul din Sussex a returnat cheile de la Frogmore Cottage din Windsor. De acum încolo, cuplul va sta la prieteni sau la hoteluri atunci când va vizita Londra. Deși reședința regală le fusese oferită drept cadou de nuntă de Elisabeta a II-a, odată ajunși la tron, Carol al III-lea le-a cerut să plece. O decizie cu care părinții lui Archie și Lilibet s-ar fi împăcat cu greu, dacă e să ne luăm după imaginile din documentarul Harry & Meghan, disponibil pe Netflix. Mult mai mult decât o casă, cuplul a lăsat în urmă amintiri de familie. În cartea sa de memorii, The Substitute, fiul lui Charles al III-lea a scris:

„Am iubit acest loc. Din primul minut. A fost ca și cum am fi fost destinați să trăim aici. Abia așteptam să ne trezim dimineața, să facem o plimbare lungă prin grădini, să verificăm lebedele. Mai ales Steve cel morocănos. S-a întors o pagină.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu