STARNEWS

Britney Spears, dezvăluiri șocante despre relația sa cu Justin Timberlake. A fost nevoită să facă asta

Compus de Redacția STAR

Britney Spears se destăinuie despre idila ei cu Justin Timberlake. În cartea sa de memorii The Woman in Me, care urmează să apară, vedeta în vârstă de 41 de ani dezvăluie că atunci când s-a întâlnit cu starul NSYNC, în vârstă de 42 de ani, a rămas însărcinată cu copilul acestuia, dar a făcut avort.

În carte, Britney spune că a făcut avort pentru că Justin a vrut să o facă.

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie. L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că asta ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranță nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri”, a scris ea, via People.

„Sunt sigură că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu am copilul. Nu știu dacă a fost decizia corectă. Dacă ar fi fost lăsată doar la latitudinea mea, nu aș fi făcut-o niciodată. Și totuși, Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată.”, scrie justjared.com.

Britney a declarat că sarcina ei a avut loc la sfârșitul anului 2000.

„Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viața mea”, a spus ea despre avort.

Britney avea 17 ani când a început să se întâlnească cu cântărețul de la „Like I Love You”, în 1999, și au fost împreună până în 2002.

Ea a devenit mamă cu cel de-al doilea soț al ei, Kevin Federline.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu