STARNEWS

Will Smith rupe tăcerea cu privire la despărțirea de Jada Pinkett-Smith, în timp ce își petrece timpul departe de casă

Compus de Redacția STAR

Actorul King Richard a intrat duminică pe Instagram și a rupt tăcerea după ce s-a aflat despre statutul real al relației sale, împărtășind un videoclip în care este îmbrăcat în haine exterioare călduroase, odihnindu-se pe o canapea în timp ce se plimbă pe o barcă.

Clipul a fost setat pe sunetul unei serii de notificări de mesaje și apeluri de pe iPhone care se declanșează, iar legenda sa a fost destul de ascuțită. El a scris pur și simplu: „Notificări oprite”, cu o față zâmbitoare. În ton cu menținerea păcii, câștigătorul premiului Oscar a limitat posibilitatea ca fanii să comenteze la postare.

Dezvăluirea bombă este una dintre multele dezvăluiri care au ținut prima pagină a ziarelor înainte de lansarea cărții sale de memorii Worthy, pe 17 octombrie, dar Will, deocamdată, se ferește, scrie hellomagazine.com.

Mai târziu, în videoclip, el a scris: „Fapt amuzant despre mine, pot să trag un pui de somn aproape oriunde”, iar mai târziu este văzut în afara cabinei bucurându-se de plimbarea cu barca.

Poți vedea video aici.

Acum câteva zile Jada Pinkett Smith a declarat că ea și renumitul actor nu mai formează o familie deja de șapte ani. Cei doi erau căsătoriți din 31 decembrie 1997 au doi copii superbi – Jaden și Willow.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu