STARNEWS

Satoshi. O nouă producție cu mii de vizualizări în doar câteva ore de la lansare. Fanii sunt încântați

Compus de Redacția STAR

Vlad Sabajuc sau cum îl cunosc mai mult fanii săi, Satoshi și-a bucurat admiratorii cu o nouă producție, piesa „Dacă mâine nu mai vine”. În doar câteva ore de la lansare piesa a adunat peste 33 de mii de vizualizări.

Fanii au lăsat aproape 200 de comentarii de admirație față de piesa lansată de interpret:

„E atâta viață tinerească în aceste note muzicale colorate în versuri transparent de adevărate!!! Sunteți o echipă frumos de talentată în ale fanteziei! Vă sunt foarte recunoscătoare pentru cei 16 ani pe care i-ați revenit în mine, îmi dansează picioarele pe sub masă cât privesc videoclipul! Să aveți toată muza în viața voastră ca să mai tot creați!!! BRAVO!!! E GUSTOS DE DULCE PIESA!!!” a scris un admirator.

„După o zi grea la universitate ,serviciu,şcoală etc..vii acasă,le laşi pe toate după uşă ,aprinzi aceasta piesă şi te dizolvi in acest vibe ..asa ginduri imi apar cind o ascult,imi place.”, scrie un alt ascultător.

„Fiori pe șira spinării. Ritmul,versurile și imaginile întregesc sentimentul că mă reprezintă și pe mine, că trăiesc din plin azi ,aici și acum cu muzica ta! Mulțumesc”, se menționează într-un alt comentariu.

Satoshi este un interpret din Republica Moldova, care a devenit cunoscut datorită unor piese precum: „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Noaptea pe la 3”.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu