STARNEWS

Femeia care îl face pe Hugh Jackman să zâmbească din nou după despărțirea șocantă de soția sa Deborra-Lee Furness. Cine este ea?

Compus de Redacția STAR

Hugh Jackman a găsit un umăr pe care să plângă în contextul divorțului de soția sa Deborra-Lee Furness. Se pare că bărbatul de 54 de ani a legat o prietenie strânsă cu starul pop australian Betty Who de 31 de ani, datorită interesului comun pentru teatru. Cei doi s-au întâlnit săptămâna trecută, când Hugh a vizitat Broadway pentru a o vedea pe Betty jucând în musicalul Hadestown, și chiar a pozat braț la braț cu cântăreața în culise, scrie dailymail.co.uk.

Betty, care este căsătorită cu fotograful Zac Cassar, a titrat exuberant imaginea în care cei doi radiază împreună: „MY COUNTRYMAN!!!!”. Vă mulțumim că ați venit să ne vedeți în Hadestown și că ați fost atât de amabili!!!!!’

Într-o altă fotografie, un Hugh a fost văzut pozând vesel alături de Betty și de colegii ei de distribuție Phillip Boykin și Reeve Carney.

Fanii au fost încântați de această fotografie prietenoasă, iar unul dintre ei a comentat: „Doi dintre cei mai favoriți oameni din lumea divertismentului! Sunt o fotografie! Da!!!

‘I’M CRYING! Avem nevoie de un film muzical cu voi doi ca protagoniști IMEDIAT’, a adăugat altul.

Vorbind luni pentru revista Woman’s Day, o persoană din interior a precizat că Betty și Hugh sunt ‘prieteni foarte buni care speră să lucreze împreună într-un spectacol de teatru sau într-un musical într-o zi’.

Actorul Hugh Jackman, în vârstă de 54 de ani, şi soţia sa, Deborra-Lee Furness, în vârstă de 67 de ani, şi-au anunţat despărţirea după o căsnicie de 27 de ani în luna septembrie a acestui an. Actorii australieni s-au căsătorit în 1996 şi au doi copii, Oscar, 23 de ani, şi Ava, 18 ani.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu