NOUTĂȚI STARNEWS

Dezvăluiri șocante ale Jadei Pinkett Smith. Care este adevărul despre mariajul său cu Will Smith

Compus de Redacția STAR

Jada Pinkett Smith a uimit lumea când a dezvăluit că ea și soțul ei, Will Smith, sunt separați în secret de șapte ani – invocând „epuizarea încercărilor” ca motiv al despărțirii lor. Într-un interviu bombă, Jada, în vârstă de 52 de ani, a rămas vagă cu privire la ceea ce a ‘fracturat’ căsnicia lor, pe care cei doi au continuat să o falsifice în public până ieri, spunând doar că au fost ‘multe lucruri’ care au dus la separarea lor din 2016.

Cu toate acestea, ceea ce Jada a omis să menționeze este că despărțirea a avut loc în același an în care a avut o aventură cu cântărețul August Alsina, este cu 21 de ani mai tânăr decât ea – fără a face nicio referire la scandaloasa ‘încurcătură’ cu tânărul, pe care a dezvăluit-o lumii pentru prima dată în 2020.

Într-un interviu în exclusivitate pentru NBC News, gazda emisiunii Today, Hoda Kotb, a întrebat-o pe actrița din Gotham de ce s-a fracturat relația lor, la care ea a răspuns: „Oh, de ce s-a fracturat? Sunt o mulțime de lucruri și cred că în momentul în care am ajuns în 2016, eram epuizați de încercări’.

Nu la mult timp după acest episod, a venit și faimosul moment în care Will Smith a urcat pe scena premiilor Oscar și l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, din cauza unei glume pe care acesta a făcut-o pe seama lui Jada Pinkett Smith. În timpul interviului, aceasta a mărturisit că, inițial, nu a putut să creadă că soțul ei a făcut un asemenea gest și a crezut că totul fusese regizat. „De abia atunci când Will s-a întors la locul lui mi-am dat seama că totul a fost real.”

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu