STARNEWS

Mama lui CĂTĂLIN CARAGEA, solistul trupei 7klase a făcut PRIMELE declarații după moartea fiului. „Plângeam continuu”

Compus de Redacția STAR

La 3 ani de la moartea lui Cătălin Caragea, solistul trupei 7klase, mama acestuia a rupt tăcerea, dezvăluind detalii neștiute despre fiul său, dar și despre stările prin care trecea acesta. Potrivit mamei sale, artistul ar fi fost afectat din divorțului părinților săi, însă vizibil acesta era bine. Ulterior, mama sa și-a găsit un nou partener de viață și împreună cu sora acestuia ar fi plecat peste hotarele țării. Mama povestește că era în permanentă legătură cu fiul său. Stările fiului său, presupune mama că s-ar fi agravat din cauza pandemiei.

„Era singur, nu avea concerte, repetiții nu erau, luna martie – ieșea soarele, anotimpul lui preferat era primăvara și el trebuia să stea acasă, îi era greu. Țin minte că am vorbit cu el sâmbătă (n.r. o zi înainte de tragedie), am comunicat obișnuit, ne-a spus ce a făcut, seara mi-a trimis o piesă, un fragment să ascult, 2 strofe, le-am ascultat și i-am zis că e foarte frumos și că trebuie să compună și refrenul. Asta a fost ultima noastră discuție”, a povestit femeia.

Aceasta a mai mărturisit, că fiul său a suferit mult din cauza că producătorul trupei ar fi adus un alt solist, dar și de faptul că nu se cam împăca în mai multe aspecte cu producătorul, Iurie Bădicu.

„El îmi spunea, eu nu le dădeam mare însemnătate, azi te cerți, mâine îți trece, nu credeam că atât de tare îl frământă aceste lucruri”, a adăugat ea.

În dimineața când a fost descoperit Cătălin, mama acestuai ar fi fost sunată de prietena artistului, care vădit îngrijorată a spus că nu poate da de el. La rândul său, mama lui Cătălin și-a rugat părinții să plece la apartamentul lor să vadă ce s-a întâmplat. Totuși despre tragedie, femeia a aflat de la fostul său soț, întrucât părinții săi nu au avut curajul să îi aducă noutatea despre tragedie.

„Mi-a zis că e rău, e foarte rău. Îl întrebam ce e rău? Și a zis că e rău cu Cătălin. Atunci mi-am dat seama”, a spus femeia.

Interviul integral poate fi urmărit aici.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu