NOUTĂȚI

Știrile de la ONE TV și STAR TV sunt surse de informare de încredere în casele moldovenilor

Compus de Carolina Digori

Știrile marca „INFO ONE” sărbătoresc primul an de succes la posturile ONE TV și STAR TV. La un an de la lansare, programele informative de la cele două televiziuni ale companiei „SFC Media” SRL au reușit să se impună ca surse de informare de încredere în casele moldovenilor.

Potrivit datelor măsurătorului oficial de audiență TV, programele de știri de la ONE TV au atras un total impresionant de 1.286.802 telespectatori, ceea ce reprezentă 55% la sută din audiența totală din Moldova. De asemenea, știrile difuzate de STAR TV s-au bucurat de o audiență totală de 1.242.105 telespectatori, ceea ce constituie 53% din audiența TV. Datele mai arată o creștere constantă a popularității știrilor difuzate la cele două posturi TV.

Această realizare se datorează profesionalismului și dedicației echipei care depune eforturi pentru a oferi telespectatorilor știri de calitate, imparțiale și relevante pentru interesul public din țara noastră.

Echipa „INFO ONE” mulțumește tuturor telespectatorilor pentru încredere și rămâne fidelă angajamentului de a informa corect și echidistant publicul din Republica Moldova, conform standardelor jurnalistice. Fiecare telespectator face parte din succesul nostru!

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu