NOUTĂȚI

Un copil de 10 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un autobuz de pe linie. Minorul traversa strada regulamentar

Compus de Redacția STAR

Un copil de 10 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de un autobuz de linie în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Potrivit oamenilor legii, la volanul autobuzului se afla un șofer de 60 de ani. Impactul s-a produs pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei.

,,Poliția a fost sesizată în jurul orei 14:00 prin serviciul 112 pe faptul că pe Bulevardul Dacia s-a produs un accident rutier tamponare de pieton. La fața locului polițiștii au stabilit că conducătorul autobuzului, un bărbat de 60 de ani tamponat la trecerea de pietoni, dirijată de semaforul-pieton un minor de 10 ani. Acesta traversa strada regulamentar la culoarea verde a semaforului’’, a spus Natalia Stati, ofefițer de presă al Poliției Capitalei.

Copilul a fost internat la Spitalul Clinic Municipal de Copii Valentin Ignatenco din Capitală.

,,La moment copilul a fost transferat din secția de Primire Urgență în secția de Reanimare. Starea lui fiind gravă, dar stabilă. Pacientul a fost diagnosticat la internare cu fractura bazei craniului și traumatism cerebral’’, a spus Veronica Istrati, purtătoarea de cuvânt al Spitalului Clinic Municipal de Copii, Valentin Ignatenco.

Purtătorul de cuvânt al Întreprinderii Regia Transport Electric, Felicia Rusu, a declarat pentru info1.md că autobuzul implicat în accident circula pe ruta cu numărul 19, iar șoferul a fost retras de pe traseu în urma incidentului. 

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu