STARNEWS

Pasha Parfeni și Dara, colaborare inedită cu mesaj puternic. Vezi ce piesă au lansat cei doi

Compus de Redacția STAR

Interpreții Pasha Parfeni și Dara au lansat o piesă care venerează femeia și forța acesteia. Versurile vorbesc despre rolul pe care l-a avut aceasta de-a lungul istoriei.

„De-a lungul istoriei, femeile au schimbat destine, au inspirat generații și au modelat societăți. Ele au fost inovatoare, lidere și luptătoare pentru drepturile umane. Aceste femei au ajuns conștient la realizarea că acțiunile lor pot schimba lumea și au înaintat cu hotărâre, pentru a face acest lucru posibil. Astăzi îndemn să ascultăm și să celebrăm forța femeilor din întreaga lume, iar soarta… Soarta și-o decide fata.” , este mesajul atașat în descrierea piesei proaspăt lansate.

Fanii interpreților au rămas plăcuți surprinși de piesă, dar și de motivele acesteia. „Aceasta piesa “fetele decid” este dedicată pentru toate fetele, femeile, mămicile, bunicile care știu ce vor de la viața și decid sa facă o schimbare! Bărbații propun iar fetele decid “feeling-ul “ e mai bun la noi️. Succes”, „Cred că PP este unicul artist in Moldova care iese din stereotipri și încearcă să se autodepășească in măiestrie și originalitate. Îmi place că de fiecare dată e diferit!”, i-au scris fanii.

Videoclipul are motive asemănătoare cu o altă piesă a interpretului, „Soarele și luna”, piesă cu care s-a prezentat Pasha Parfeni la concursul Eurovision de anul trecul la care s-a clasat pe locul 18.

Pasha a fost reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision de două ori, în 2012, când a luat locul 11 cu „Lăutar”, și în anul 2023.

Nicoleta Darabană, cunoscută după numele de scenă Dara, este o cântăreață de muzică pop din Republica Moldova. A devenit cunoscută după participarea în finala preselecției naționale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, când a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupând locul 3.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu