STARNEWS

Angelina Jolie și presupusul iubit Akala, cu 9 ani mai tânăr petrec două nopți împreună în hotelul ei din Londra

Compus de Carolina Digori

Se zvonește că idila Angelinei Jolie cu rapperul britanic Akala se încălzește. Starul din „Maleficent”, în vârstă de 49 de ani, l-ar fi strecurat pe muzicianul în vârstă de 40 de ani în apartamentul ei de hotel de la The Corinthia din Londra săptămâna trecută, au declarat surse pentru US Sun luni.

„Cei doi au petrecut noaptea de miercuri și joi împreună în hotel și nu au plecat”, a declarat sursa, explicând că Akala s-a alăturat actriței la două ore după ce aceasta a sosit.

„Akala a fost scoasă pe furiș din hotel cu una dintre mașinile Angelinei vineri – cu câteva ore înainte de premiera [British Film Institute] pentru noul ei film”, a adăugat sursa, referindu-se la viitorul film al lui Jolie, „Maria”, care a fost prezentat la Festivalul de Film de la Londra.

„Folosesc mașini separate și intrări secrete pentru a-și ține relația ascunsă, dar este pe bune”, a continuat insiderul.

Starul din „Eternals” și Akala au participat amândoi la festivalul de film, deși au fost fotografiați sosind separat.

După premieră, ei au luat o cină romantică la exclusivistul Soho House, conform sursei.

Reprezentanții lui Jolie nu au fost imediat disponibili pentru Page Six pentru comentarii.

Starul din „Girl, Interrupted” și Akala au fost legați romantic din mai 2024, când acesta din urmă a participat la Festivalul Literar Calabash din Jamaica alături de Jolie și fiicele ei Zahara, 19 ani, și Shiloh, 18 ani.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu