NOUTĂȚI

Nu a fost încă lansat oficial, dar criticii care au văzut „Gladiatorul II” au comentarii elogioase: „Cel mai bun film al anului”

Compus de Carolina Digori

Încă nu a fost lansat, dar criticii care au văzut „Gladiatorul 2” au numai cuvinte de laudă pentru pelicula lui Ridley Scott. Protagonistul Paul Mescal este caracterizat ca fiind strălucitor, dar nici Denzel Washington nu a fost uitat.

„Cel mai bun film al anului”, „o adevărată epopee” – sunt cuvinte din primele recenzii ale „Gladiator II”.

După ce legendarul Maximus din primul film, interpretat de Russell Crowe, a murit, este rândul fiului său, Lucius (jucat de Paul Mescal) să lupte pentru propria libertate, după ce a fost despărțit de soție și de copil și luat ca sclav.

Înainte de lansarea oficială a peliculei, pe rețelele sociale au apărut primele recenzii de la criticii care au vrut să-și spună părerea.

Paul Mescal a fost aplaudat pentru reprezentația sa „strălucitoare”. A fost descris ca fiind „un mare star de acțiune, care nu-și sacrifică autenticitatea indie”. Denzel Washington, care-l joacă pe comerciantul de arme Macrinus, a avut, de asemenea, o interpretare impresionantă.

Pe X (fostul Twitter), criticii de film care au participat la o proiecție specială, ce a avut loc înainte de lansarea oficială, și-au împărtășit primele impresii, scrie Daily Mail, citat de filmnow.

New action packed trailer for Gladiator 2 reveals that Paul Mescal’s Lucius is the son of original Gladiator Maximus.

Shanelle Genai, jurnalistă din zona de entertainment, a scris: „Nu, nu cred că înțelegeți. Gladiator II ar putea fi, pentru mine, cel mai bun film al anului. Îmi pare rău, chiar am văzut multe filme anul acesta și nu vreau să par exagerată, dar nu pot să spun destul cât de bun e filmul acesta. Alergați până la cinema în noiembrie”.

Părerea ei a fost împărtășită de un coleg de breaslă. Scott Menzel a transmis: „Gladiatorul II este ce mai bun film al lui Ridley Scott de la The Martian încoace. E un spectacol mare, sângeros și îndrăzneț, care se ridică la nivelul moștenirii lăsate de filmul original. Sunt prezentate decoruri frumoase și multe bătălii epice. Paul Mescal strălucește, Denzel Washington pare că se distrează de minune. Joseph Quinn continuă să impresioneze. Preia comanda în fiecare scenă în care apare. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai mult. Așa cum mi-ar fi plăcut să-l văd și pe Pedro Pascal, care este de asemenea grozav, dar care are doar 15-20 de minute pe ecran”.

Film "Gladiator 2"
Paul Mescal, Pedro Pascal. Gladiator II. Profimedia

Producătorul, regizorul și jurnalistul Simon Thompson a spus: „Gladiator II oferă ceea mai bogată desfășurare de acțiune și trădări delicioase. Îmbinându-se elegant cu originalul, Paul Mescal conduce cu aplomb o distribuție solidă și strălucită. Denzel Washington, Joseph Quinn și Fred Hechinger sunt o forță colectivă .”

„Gladiatorul II” spune povestea lui Lucius, care caută răzbunare. El este îndrumat să devină gladiator de către Macrinus, un fost sclav care vrea să controleze Roma, Cei doi se folosesc unul pe celălalt pentru a-și atinge scopurile: invazia lui Macrinus în Roma și uciderea generalului Marcus Acacius de către Lucius.

Lucius, fost moștenitor al imperiului, trăiește cu soția și copilul său într-un oraș de coastă din Numidia, fără a mai avea contact cu mama sa, Lucille (Connie Nielsen), de 15 ani. Acesta este închis de generalul Marcus, dar este determinat să iasă la lumină cu orice preț. Se împrietenește cu Macrinus, care deține o echipă de gladiatori și îl vede pe dornicul de luptă Lucius drept o investiție care promite.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu