STARNEWS

Eva Mendes dezvăluie motivul „extrem” pentru care fiicelor ei și ale lui Ryan Gosling le este interzis să folosească smartphone-uri

Compus de Carolina Digori

Eva Mendes este strictă la ea acasă.Vedeta din „Hitch” – care le împarte pe fiicele Esmeralda, 10 ani, și Amada, 8 ani, cu Ryan Gosling – a discutat despre stilul ei parental și regulile casei într-un interviu publicat joi în Sunday Times. Mendes, în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit că nu le permite copiilor ei, care sunt educați acasă, să folosească smartphone-uri sau rețelele de socializare.

„Să-mi pun copilul pe internet și să-i spun: „Oh, caută ceva”, pentru mine este echivalent cu a-i spune: „Oh, mergi pe stradă în mijlocul nopții. Vei fi bine””, a spus ea.

„Știu că sună extrem, dar asta este ceea ce simt”, a adăugat ea.

Autoarea cărții „Desi, Mami, and the Never-Ending Worries” a povestit și cum încearcă să le ofere copiilor ei o perspectivă asupra educației lor privilegiate.

„Le explic ce nu am avut eu, ce nu a avut Ryan când era mic, cât de greu a trebuit să luptăm, zilele întunecate în care am fost plătiți din salariu în salariu, și asta și asta, dar ei nu vor ști niciodată cu adevărat dacă nu experimentează asta”, a explicat Mendes.

Actrița a declarat că încearcă, de asemenea, să își ajute fetele cu stima de sine, punându-le să facă lucruri prin casă.

Dar Mendes a recunoscut că este îngrijorată de ceea ce ele ar putea învăța de la ea în mod neintenționat.

„Încă mai am toată această anxietate și mă văd transmițând-o copiilor mei”, a spus Mendes. „În subconștient, nu-mi pot imagina ce moștenesc ei de la mine și nu vreau ca ei să moștenească de la mine.”

Cât despre ea însăși, Mendes a spus că a fost „un copil bun” în copilărie, datorită fratelui ei, Juan Carlos, care a murit în 2016.

„El spunea: „Dacă te văd vreodată acolo cu un tip sau fumând, o să-i tăbăcesc fundul și o să te duc la școală în fiecare zi””, își amintește ea. „Din pură teamă, am fost un copil bun”.

Mendes l-a cunoscut pe Gosling în timp ce lucra la filmul „The Place Beyond the Pines” în 2011, iar de atunci cei doi au fost legați sentimental.

În timpul interviului, Mendes l-a apreciat pe Gosling pentru că a făcut-o să se simtă „sexy” la 50 de ani.

„Mă simt foarte sexy uneori”, a spus ea. „Felul în care bărbatul meu se uită la mine este pur și simplu… uneori mă simt ca și cum, oh, Doamne. S-ar putea ca asta să nu fie pe placul oamenilor, dar o mare parte din ceea ce simt este o reflectare a ceea ce el îmi oferă.”

Mama a doi copii a făcut un pas înapoi de la actorie pentru a se concentra pe creșterea copiilor lor – ceea ce ea a numit anterior „cea mai ușoară decizie” pe care a luat-o.

În august, familia de patru persoane a ieșit pentru o ieșire rară la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, scrie Page Six.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu