STARNEWS

50 Cent se apără în legătură cu presupusele abuzuri sexuale ale lui Sean „Diddy” Combs și petrecerile sale sălbatice: ”Ceea ce am spus timp de 10 ani”

Compus de Carolina Digori

50 Cent și-a apărat decizia de a vorbi public despre Sean „Diddy” Combs de-a lungul anilor. Rapperul „Candy Shop”, în vârstă de 49 de ani, care a fost rival cu Diddy de ani de zile, s-a destăinuit în legătură cu acuzațiile din jurul mogulului muzical, în vârstă de 54 de ani, în timp ce acesta rămâne în închisoare în așteptarea procesului.

50 Cent, al cărui nume real este Curtis Jackson, a explicat de ce l-a ironizat adesea pe Combs în ultimul deceniu.

„Uite, pare că fac niște lucruri extrem de scandaloase, dar nu am făcut-o. De fapt, eu doar spun ceea ce spun de 10 ani”, a declarat el pentru People.

„Acum se vede mai mult la știri cu chestia cu Puffy, dar departe de asta, spun: „Yo, e doar perspectiva mea, pentru că am stat departe de chestia aia tot timpul, pentru că nu e stilul meu.””

Page Six a contactat reprezentanții lui Combs pentru comentarii.

Deși duo-ul a fost în dezacord de ani de zile, dușmănia lor de lungă durată a reaprins după recentele probleme juridice ale rapperului „I’ll Be Missing You”.

De fapt, 50 Cent a anunțat de atunci că va produce un documentar Netflix despre această situație, intitulat „Diddy Do It?”

Rapperul „In Da Club” a numit acuzațiile împotriva rivalului său „tulburătoare” și a îndemnat spectatorii să își amintească faptul că acțiunile lui Combs „nu reprezintă povestea completă a hip-hop-ului și a culturii sale”.

Starul hip-hop a spus că încasările din serial vor ajuta la sprijinirea supraviețuitorilor agresiunilor sexuale.

Vestea documentarului a ieșit la iveală după ce producătorul Bad Boy Records a fost dat în judecată de mai multe femei pentru agresiune sexuală – inclusiv de fosta sa iubită, Casandra „Cassie” Ventura.

Combs a fost ulterior arestat pe 16 septembrie și acuzat de trei capete de acuzare: conspirație de racket; trafic sexual prin forță, fraudă sau constrângere; și transport în vederea practicării prostituției.

El a pledat nevinovat la aceste acuzații și rămâne în închisoare în așteptarea procesului, după ce i s-a refuzat cauțiunea.

Căderea în dizgrație a lui Combs a avut loc în noiembrie 2023, când Cassie l-a dat în judecată pentru că a violat-o și a abuzat-o de-a lungul relației lor de 10 ani.Diddy a negat acuzațiile și au soluționat procesul a doua zi.

Cu toate acestea, Combs a fost prins în minciună în mai 2024, când a apărut un videoclip în care rapperul o agresa brutal într-un hotel în 2016, forțându-l să prezinte scuze publice.

De atunci, alte persoane au venit cu acuzații de agresiune împotriva tatălui a șapte copii, câștigător al premiului Grammy.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu