STARNEWS

Al Pacino spune că va fi „bântuit” pentru totdeauna de rana suferită la organul genital în copilărie

Compus de Carolina Digori

Al Pacino a declarat că este „bântuit de gândul” unei răni suferite de penisul său în copilărie, în cartea sa de memorii, „Sonny Boy”, recent lansată. Accidentul a avut loc când locuia în South Bronx din New York, pe când era un băiețel de 10 ani. „Mergeam pe un gard subțire, de fier, făcându-mi dansul pe frânghie”, scrie starul din „Nașul”, în vârstă de 84 de ani, în carte, potrivit People.

„Plouase toată dimineața și, cu siguranță, am alunecat și am căzut, iar bara de fier m-a lovit direct între picioare.”

Își amintește că era cocoșat pe spate și gemea de „atâta durere” încât nu a mai putut ajunge acasă. Din fericire, un domn mai în vârstă l-a luat pe sus și l-a dus la mătușa sa, unde a fost chemat ulterior un medic de familie.

„Stăteam întins pe pat, cu pantalonii complet coborâți în jurul gleznelor, în timp ce cele trei femei din viața mea – mama, mătușa și bunica – îmi împungeau și înțepau penisul într-un mod semipanic”, scrie Pacino.

„Mă gândeam, Doamne, te rog, ia-mă acum, în timp ce le auzeam șoptindu-și lucruri una alteia în timp ce își făceau inspecția”.

El notează că penisul său „a rămas atașat, împreună cu trauma”. „Până în ziua de azi sunt bântuit de gândul acesta„, spune el.

Pacino descrie incidentul ca fiind „una dintre cele mai jenante experiențe” din viața sa, în timp ce discută despre capacitatea sa de „a înșela moartea în mod regulat” în primul capitol din „Sonny Boy”.

De asemenea, el se aseamănă cu „o pisică cu mult mai mult de nouă vieți”.

În memoriile sale, Pacino rememorează o multitudine de experiențe din copilărie și din carieră, inclusiv tentativa de sinucidere a mamei sale și faptul că făcea prostii în New York.

Actorul din „Scarface” detaliază, de asemenea, cum a dat faliment în decursul carierei sale de zeci de ani, în care a câștigat premii Oscar, scrie PageSix.

Săptămâna trecută, Pacino a declarat pentru People că a decis să scrie o carte de memorii pentru că a simțit că „i se cuvine”.

„Sunt în al 85-lea an. Când ajungi acolo și începi să experimentezi vârsta, înțelegi de ce se pun lucrurile pe hârtie”, a spus el.

Sonny Boy este disponibilă acum, oriunde se vând cărți.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu