STARNEWS

Liam Payne, fost membru One Direction, a murit la 31 de ani după ce a căzut de la balcon, suferind „răni grave”

Compus de Carolina Digori

Fostul membru One Direction Liam Payne a murit. El avea 31 de ani. Miercuri, cântărețul și compozitorul de origine britanică a căzut de la etajul al treilea al camerei sale de hotel de la Hotelul CasaSur Palermo din Buenos Aires, Argentina, potrivit autorităților locale, conform Associated Press. Poliția din Buenos Aires a afirmat într-o declarație că această cădere a lui Payne a provocat „răni extrem de grave”, medicii confirmând decesul acestuia pe loc.

Pablo Policicchio, purtătorul de cuvânt al Ministerului Securității din municipalitatea Buenos Aires, a declarat că muzicianul „s-a aruncat de la balconul camerei sale”.

Policicchio a declarat că polițiștii au fost trimiși la hotel ca răspuns la un apel de urgență privind un „bărbat agresiv care ar putea fi sub influența drogurilor sau a alcoolului”.

Potrivit lui Policicchio, ofițerii care au răspuns au auzit o bufnitură și au găsit cadavrul lui Payne în curtea hotelului.

Alberto Crescenti, șeful sistemului medical de urgență al statului, a explicat pe canalul de televiziune Todo Noticias din Argentina că Payne a căzut de la 13 sau 14 metri și „a suferit răni grave care i-au provocat moartea imediată”.

„Am ajuns la timp pentru a încerca să îl resuscităm, dar nu am putut face nimic”, a declarat Crescenti, adăugând că autoritățile investighează circumstanțele morții lui Payne și că se efectuează o autopsie.

Nu este clar dacă căderea a fost intenționată sau accidentală, iar reprezentanții lui Payne – care a spus că avea o „zi minunată” într-un videoclip Snapchat postat cu câteva ore înainte de moartea sa – nu au răspuns imediat la solicitarea Page Six de a comenta.

TMZ, care a fost primul care a raportat știrea, a obținut o fotografie care arată corpul lui Payne întins pe terasa de lemn a hotelului, înconjurat de mese și scaune.

Publicația nu a publicat imaginea în întregime, dar tatuajele de pe brațul bărbatului se potrivesc cu cele ale lui Payne.

Martorii au declarat pentru TMZ căderea a avut loc la puțin timp după ora locală 17:00 și că starul pop se comportase ciudat în holul hotelului mai devreme.

Surse au declarat că Payne – care împarte cu fosta sa iubită Cheryl Cole un fiu în vârstă de 7 ani pe nume Bear – și iubita sa, Kate Cassidy, au ajuns în Argentina pe 30 septembrie.

Cuplul a încărcat împreună mai multe postări pe rețelele de socializare în care se arătau distrându-se în vacanță.

Pe 2 octombrie, cei doi au participat chiar și la concertul lui Niall Horan, fostul coleg de trupă One Direction al lui Payne, la Movistar Arena din Buenos Aires.

Cassidy a părăsit țara luni, iar Payne s-a cazat la hotelul CasaSur Palermo.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu