STARNEWS

Kim Kardashian, ipostază îndrăzneață pe rețelele de socializare. Vedeta a apărut într-un costum de baie minuscul

Compus de Redacția STAR

Kardashian a făcut o demonstrație care a atras toate privirile într-un mic top de bikini metalic strălucitor de la casa de modă italiană, Gucci. Ea a asortat ansamblul cu ceea ce părea a fi o îmbrăcăminte mult mai confortabilă, inclusiv o pijama din mătase cu imprimeul iconic Gucci pe toată suprafața, de culoare maro. De asemenea, fondatoarea SKIMS și-a împletit părul în două cozi foarte lungi, iar machiajul l-a păstrat în nuanțe naturale.

Ca și cum look-ul nu era deja suficient de îndrăzneț, Kim a adoptat și câteva ipostaze foarte provocatoare, inclusiv una în care stătea pe podea cu mâinile la picioarele patului: „Totul este Gucci”, este descrierea dată de Kim Kardashian pe Instagram.

Acest lucru vine în contextul în care vedeta a riscat din nou să fie criticată, deoarece apare pentru prima dată într-o campanie Balenciaga, după ce a refuzat să taie legăturile cu brandul în urma scandalului de anul trecut, care a zguduit lumea modei. SKIMS a fost unul dintre modelele care au prezentat colecția Summer 2024 pentru brandul de modă cu sediul la Paris, ea etalându-și formele caracteristice într-o rochie neagră din latex.

Este interesant de remarcat, totuși, că vedeta nu a defilat pe podium și nici măcar nu a stat în primul rând la show-ul Balenciaga de la Săptămâna Modei de la Paris, la care au participat mama ei, Kris Jenner, și prietena ei de mult timp, Paris Hilton.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu