STARNEWS

Diddy acuzat că a drogat, violat, sodomizat și amenințat cu moartea mai multe victime în noi procese bombă

Compus de Carolina Digori

Mogulul muzical contestat a fost lovit de cinci noi procese bombă depuse în Districtul de Sud din New York, în care este acuzat că a violat, drogat, sodomizat și amenințat cu moartea presupuse victime. În documentele judiciare obținute luni de Page Six, o femeie neidentificată susține că Combs a violat-o în 2004, după ce tânăra de 19 ani de atunci ar fi fost invitată la o ședință foto – și apoi în camera sa de hotel Marriott din Manhattan.

La „petrecerea mai exclusivistă”, studenta ar fi fost dusă într-o „cameră separată de petrecerea principală”, unde ușa a fost încuiată și ea susține că Combs le-a agresat pe ea și pe prietena ei.

Fondatorul Revolt ar fi „amenințat că le va ucide pe amândouă” dacă nu se supun.

Într-un alt dosar, un bărbat neidentificat l-a acuzat pe Combs de agresiune sexuală agravată într-un depozit al magazinului Macy’s în 2008.

Bărbatul a susținut că a fost confruntat de Combs și de două gărzi de corp care au amenințat victima că o vor „ucide” în timp ce compozitorul l-ar fi violat oral.

Un alt bărbat neidentificat l-a acuzat pe Combs că l-a drogat și l-a sodomizat într-o dubă, în afara unei petreceri White Party, în 2006.

El a susținut că laureatul Grammy i-a „respins” cererile de ajutor spunându-i în mod repetat că „va fi bine”.

Un alt participant la White Party a afirmat că, în 1998, Combs i-a cerut „să-și dea jos pantalonii și să se expună”, înainte de a atinge organele genitale ale tânărului de 16 ani de atunci.

O a cincea presupusă victimă – o femeie – a susținut că Combs a violat-o la o petrecere organizată în 1995 pentru promovarea videoclipului „One More Chance” al lui Biggie Smalls.

Aceasta a susținut că Combs „a lovit-o violent, izbindu-i capul de un perete”, înainte de a o mai lovi o dată și de a o viola.

Echipa de avocați a lui Combs nu a răspuns imediat la solicitarea Page Six de a comenta.

Combs a negat în mod repetat orice infracțiune de când arestarea sa a ținut prima pagină a ziarelor în septembrie.

Creatorul Bad Boy Records a fost reținut în New York și acuzat de trafic sexual, șantaj și prostituție.

El este deținut fără cauțiune în Brooklyn, New York, după ce a pledat nevinovat.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu