STARNEWS

Demi Moore împărtășește cum face față demenței „stabile” a fostului soț, Bruce Willis

Compus de Carolina Digori

Demi Moore a învățat să îmbrățișeze „frumusețea” luptei cu demența lui Bruce Willis. Starul din „Substance” a împărtășit modul în care face față bolii fostului ei soț în timp ce accepta premiul pentru realizările carierei în actorie la Festivalul Internațional de Film Hamptons 2024 duminică.

„Am mai spus asta înainte: Boala este ceea ce boala este, și cred că trebuie să fie în acceptare reală profundă a ceea ce este”, a spus ea publicului (per People). „Dar pentru situația în care se află, el este stabil”.

Moore, în vârstă de 61 de ani, a explicat că a trebuit să renunțe la ceea ce actorul din „Die Hard”, în vârstă de 69 de ani, obișnuia să fie și să se obișnuiască cu noua lor normalitate.

„Ceea ce încurajez întotdeauna este să îi întâlnești acolo unde sunt”, a spus ea. „Când te agăți de ceea ce a fost, cred că este un joc pierdut. Dar atunci când apari pentru a-i întâlni acolo unde sunt, există o mare frumusețe și dulceață.”

Actrița a precizat că se simte recunoscătoare că poate petrece timp cu Willis „oricât de mult timp am avea”.

Moore a dezvăluit că ea și starul din „Armageddon” – care au menținut o relație apropiată de la divorț – au petrecut recent timp împreună cu fiica lor în vârstă de 36 de ani, Rumer Willis, și nepoata lor, Louetta, pe care actrița din „House Bunny” a întâmpinat-o în aprilie 2023.

Fostul cuplu, care a fost căsătorit din 1987 până în 2000, le mai are în comun pe fiicele Scout Willis, 33 de ani, și Tallulah Willis, 30 de ani.

Bruce a continuat să se căsătorească cu Emma Heming în 2009. Au împreună două fiice: Mabel, 12 ani, și Evelyn, 10 ani.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu