STARNEWS

Kanye West ar fi angajat un „ agent” pentru a investiga familia Kardashian și un detectiv particular pentru a o urmări pe Bianca Censori

Compus de Carolina Digori

Kanye West este dat în judecată de un fost angajat care susține că a fost contractat pentru a ajuta la spionarea Kardashians, soția rapperului, Bianca Censori, și alte cereri presupus ilegale. Într-o plângere depusă joi în Los Angeles și obținută de Page Six, un bărbat din Michigan, identificat doar ca John Doe, susține că a fost angajat prima dată ca director adjunct de campanie în jurul lunii decembrie 2022. Cu toate acestea, el susține că rolul său a trecut apoi la director de informații, ceea ce i-ar fi cerut lui Doe să efectueze „diverse investigații” asupra avocaților, persoanelor care l-au dat în judecată pe West – și a celor dragi ai acestuia.

„John Doe a fost, de asemenea, însărcinat de Ye să investigheze familia Kardashian și presupusele diverse legături criminale pe care Ye credea că le au cu întreprinderi criminale, inclusiv presupusul trafic sexual”, susține plângerea.

Doe trebuia „să angajeze detectivi privați pentru a o urmări și «filma» pe soția sa, Bianca Censori, atunci când aceasta călătorea singură pentru a-și vizita familia în Australia”, fără știrea sau consimțământul modelului, se mai afirmă în proces.

Page Six a contactat reprezentanți ai familiei Kardashian și ai lui Censori, dar nu a primit niciun răspuns.

West și Censori s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în decembrie 2022.

La începutul acestei săptămâni au existat zvonuri că cei doi se îndreaptă spre divorț, dar cuplul a fost văzut marți într-o excursie de cumpărături în Tokyo, dezmințind orice zvon de despărțire.

Kim Kardashian, la rândul ei, a fost căsătorită cu West din 2014 până când și-au finalizat divorțul în noiembrie 2022. Ei împart patru copii: North, 11 ani, Saint, 8 ani, Chicago, 6 ani, și Psalm, 5 ani.

În afară de afirmațiile despre Kardashian și Censori, Doe face însă și o afirmație bombă despre faptul că fondatorul Yeezy ar fi fost dependent de oxid de azot.

Plângerea susține că, în mai 2024, în perioada în care West și-a făcut dinții din titan „fixi și permanenți” în valoare de 850 000 de dolari, ar fi început să folosească oxid de azot, ceea ce a cauzat un „comportament neregulat”.

Afirmația reiterează ceea ce fostul șef de personal al lui West, Milo Yiannopoulos, a afirmat în august prin intermediul X.

El a susținut la momentul respectiv că dentistul Thomas Connelly îl făcea pe rapperul „I Wonder” dependent de compusul chimic, cunoscut și ca gaz de râs.

Un reprezentant al dentistului a declarat TMZ în răspuns că afirmațiile au fost „nu numai incorecte din punct de vedere factual, ci și intenționat înșelătoare”.

Cu toate acestea, mai târziu în acea lună, Yiannopoulos a publicat texte dintr-o discuție de grup cu West și Connelly, în care dentistul părea să fie de acord să aducă oxid de azot starului muzical la Chateau Marmont.

Connelly nu a abordat în mod public textele și nici nu a răspuns la solicitarea de comentarii din trecut a Page Six.

În procesul intentat lui Doe, „reparatorul” susține că West i-a cerut să îl „țină la curent” atât la nivel internațional, cât și național, să se ocupe de acordurile de confidențialitate și să curețe mizeriile rapperului „Runaway” atunci când acesta ar fi pierdut mașini scumpe sau nu ar fi plătit oamenii pentru serviciile lor.

Angajarea lui Doe a încetat după ce acesta a aflat despre presupusele abuzuri care aveau loc la Academia Donda a lui West, a informat alte persoane din conducerea Yeezy despre acuzații și ar fi fost hărțuit pentru aceasta.

Fostul director al serviciilor de informații susține că rapperul l-a sunat la scurt timp după aceea și ar fi strigat: „«You’re f-king dead to me»” și ar fi redat „voci înfricoșătoare care amenințau să îi facă rău lui Doe”, conform procesului.

„Stresul și trauma cauzate de amenințări, mediul de lucru ostil și expunerea reclamantului la activități ilegale și lipsite de etică i-au afectat grav sănătatea mintală și bunăstarea emoțională”, se arată în plângere.

„Reclamantul a suferit atacuri de panică, anxietate și stres emoțional sever, ceea ce l-a determinat să solicite tratament medical și a fost plasat într-o instituție pentru a face față declinului sănătății sale mintale”.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu