STARNEWS

Justin Bieber ar fi „într-o situație psihică dificilă” după arestarea lui Diddy

Compus de Carolina Digori

Justin Bieber se pare că se luptă cu sănătatea sa mintală, în timp ce prietenul său cândva apropiat Sean „Diddy” Combs se confruntă cu acuzații penale de agresiune sexuală, abuz, trafic sexual și alte afirmații îngrozitoare.

„Justin se află într-o situație dificilă din punct de vedere mental în acest moment”, a declarat miercuri o sursă pentru Us Weekly.

„El are o astfel de istorie cu Diddy și acuzațiile împotriva lui au fost greu de procesat.”

Un insider separat a susținut că interpretul „Peaches”, în vârstă de 30 de ani, este „complet dezgustat” de scandalul lui Combs și că a fost „sfătuit” să „stea cât mai departe posibil” de toate lucrurile legate de acesta.

Page Six a contactat reprezentantul său pentru comentarii, dar nu a primit imediat un răspuns.

Bieber a fost văzut recent în public cu un aer posomorât. Cântărețul piesei „Lonely” a fost fotografiat vinerea trecută părăsind singur celebrul Chateau Marmont din Los Angeles.

El a fost fotografiat cu o privire sumbră și gânditoare, în timp ce stătea în spatele volanului mașinii sale.

Cu toate acestea, o a treia sursă a declarat miercuri pentru Us Weekly că Bieber se concentrează mai mult pe aspectele pozitive ale vieții sale, cum ar fi îngrijirea fiului său nou-născut, Jack, cu soția sa Hailey Bieber.

„Fericirea lui de a fi tată a depășit anxietatea lui cu privire la Diddy”, a spus sursa, înainte de a reitera că starul pop nu vrea „să aibă nimic de-a face” cu problemele lui Combs.

„Este în trecutul lui și acolo vrea să-l lase”, ar fi spus a treia sursă.

În ciuda faptului că Bieber ar fi vrut să se distanțeze de Combs, numele său a fost adus în discuție în numeroase ocazii datorită prieteniei sale anterioare cu rapperul „Last Night”, când era doar un adolescent.

În martie, un videoclip YouTube vechi despre „48 de ore cu Diddy” a reapărut online.

„Nu putem dezvălui unde ne petrecem timpul și ce facem, dar cu siguranță este visul unui copil de 15 ani”, a spus Combs despre timpul petrecut cu starul pop, pe atunci adolescent, în clip.

„O să o luăm razna”, a adăugat rapperul „Bad Boy for Life” la acea vreme.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu