STARNEWS

Adela Popescu a împlinit 38 de ani. Cum a petrecut artista de ziua ei de naștere: „Am făcut două promisiuni”

Compus de Carolina Digori

Adela Popescu și-a aniversat ieri împlinirea celor 38 de ani, bucurându-se de o zi specială alături de familie. Soțul ei, Radu Vâlcan, și cei trei copii au pregătit o petrecere surpriză pentru a-i face ziua de neuitat. Cel mai emoționant moment al zilei a fost, fără îndoială, gestul celor mici, care i-au dăruit câte o scrisoare emoționantă.

Cu două zile înainte de aniversare, Radu Vâlcan a postat un mesaj plin de afecțiune, în care a vorbit despre legătura lor puternică și despre familia pe care au construit-o împreună. În ziua cea mare, Adela a fost copleșită de mesaje de felicitare din partea familiei, prietenilor și colegilor, însă cei care i-au adus cea mai mare bucurie au fost, desigur, soțul și copiii.

Pe Instagram, Adela a împărtășit cu urmăritorii săi faptul că și-a pus două dorințe speciale cu ocazia aniversării. Petrecerea surpriză a avut loc acasă, iar momentele alături de cei dragi au făcut ca această zi să fie cu adevărat de neuitat.

„De ziua mea, anul ăsta, am făcut două promisiuni:
1. Mie. Așa că rămâne „între noi”
2. Lui Alexandru. I-am promis că voi scoate melodia care îi place lui atât de mult, „Mii de jurăminte”. Băieții mi-au pregătit astăzi o petrecere surpriză în curte. Au decorat ei frumos, au comandat sushi (asta mănânc eu cu Alexandru în ziua noastră), popcorn (asta mănâncă Andrei la „seara de film”, și tot ce au mai găsit prin frigider (asta mănâncă Adrian mereu și oricând). Însă, de departe, cel mai emoționant moment a fost când mi-au dat scrisorile făcute pentru mine”,
a scris Adela Popescu, pe Instagram.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Adela Popescu (@adela_popescu)

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea showbizului românesc, bucurându-se de o viață de familie frumoasă alături de cei trei fii ai lor: Adrian, Andrei și Alexandru. Deși sunt împreună de 15 ani, începuturile relației lor nu au fost lipsite de obstacole. La început, au ales să își păstreze povestea de dragoste departe de ochii publicului, o decizie care le-a adus anumite emoții, dar care a contribuit la întărirea legăturii lor.

Recent, Adela Popescu a fost invitată la podcast-ul găzduit de Jorge, alături de actrițele Laura Cosoi și Ada Condeescu, unde a vorbit deschis despre viața de familie și creșterea copiilor. Actrița a povestit un moment în care a fost văzută de fiul ei Alexandru în timp ce plângea.

„Odată m-a și prins Alexandru, îmi pare rău că spun, că ține minte perfect momentul. I-a și spus mamei mele că am prins-o pe mama plângând noaptea. S-a speriat mama, că ce s-a întâmplat. Și i-am povestit, mă rog… Dar pentru el a fost… nu le place să ne vadă plângând. Îi apasă foarte tare chestia asta, să ne vadă plângând. Noi suntem supereroii lor. Suntem încurajați cumva, acum în parenting-ul modern, să ne arătăm sentimentele. Sigur e bine să îți arăți sentimentele, dar nu știu dacă și vulnerabilitățile până într-atât cât copilul să nu se mai simtă condus de un lider puternic. Mă tot gândesc la chestia asta.”, a spus Adela Popescu în podcast, scrie elle.ro.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu