NOUTĂȚI

Alți 18 moldoveni, aflați în Liban au fost evacuați de Ministerul Afacerilor Externe cu suportul partenerilor internaționali 

Compus de Redacția STAR

Alți 18 moldoveni aflați în Liban au fost evacuați din această țară de Ministerul Afacerilor Externe cu suportul partenerilor internaționali pe fondul situației de securitate din regiunea Orientului Mijlociu.

Cei 18 cetățeni ai țării noastre, printre care femei, copii, persoane cu probleme de sănătate și alte categorii aflate în zona de risc, au ajuns în siguranță în Belgrad, Serbia. Aceștia vor ajunge miercuri acasă. Responsabili de la Ministerul Afacerilor Externe anunță că ,,evacuarea a fost posibilă grație eforturilor complexe ale Ministerului Afacerilor Externe și altor parteneri instituționali – membri ai Celulei de criză MAE, ale misiunilor noastre diplomatice din Turcia, acreditată pentru Republica Libaneză, precum și cea de la București, acreditată prin cumul în Serbia, datorită sprijinului autorităților sârbe și al OIM”.

Săptămână trecută, alți zece moldoveni au fost evacuați din zonă. Potrivit datelor oficiale, la începutul anului, în Liban se află 54 de cetățeni ai țării noastre. 

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu