NOUTĂȚI

Primarul din Boldurești, care a lovit mortal un băiat de 14 ani, rămâne în arest la domiciliu. Magistrații au admis demersul procurorilor

Compus de Redacția STAR

Primarul satului Boldurești, care în februarie a lovit mortal un adolescent de 14 ani și a fugit de la locul accidentului, va rămâne încă 30 de zile în arest la domiciliu. Decizia a fost pronunțată, marți, 8 octombrie, de magistrații Judecătoriei Chișinău cu sediul la Buiucani, care au admis demersul procurorilor. Nicanor Ciochină pledează în continuare nevinovat și refuză să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

În cadrul ședinței de marți, a fost audiat al treilea martor din partea acuzării, care a confirmat mai multe acțiuni pe care le-a întreprins Nicanor Ciochină după accident.

Alexandru Botnaru, procurorul în gestiunea căruia se află cazul, susține că martorul a confirmat anumite circumstanțe legate de deplasarea automobilului din parcarea auto și încercarea de a înscena schimbarea numerelor de înmatriculare ale vehiculului implicat în accident.

Tragedia s-a produs acum opt luni. În data de 19 februarie, în jurul orei 19, un copil de 14 ani a fost lovit mortal de o mașină la intrarea în satul Boldurești, raionul Nisporeni. La volanul automobilului se afla primarul localității, fost șef al Inspectoratului de Poliție Nisporeni. Acesta a fugit de la fața locului cu mașina de serviciu și ar fi încercat să ascundă urmele infracțiunii cu ajutorul complicilor. El a fost încătușat peste două zile de la producerea tragediei. 

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu