LIFESTYLE

Cinci tendințe de toamnă în materie de unghii care să-ți inspire următoarea manichiură

Compus de Redacția STAR

Le poți identifica cu ușurință pe cele care au trecut la modul toamnă, uitându-te la manichiura lor. Poate că și-au luat adio de la culorile luminoase în favoarea celor neutre și mohorâte? Sau poate că îmbrățișează una dintre tendințele acestui sezon, care poate fi rezumată într-un singur cuvânt: contradictorie.

Oja de unghii transparentă, abia transparentă, a devenit la fel de râvnită ca și culorile opace. Unghiile scurte și cele lungi își împart lumina reflectoarelor. Iar clientela saloanelor de înfrumusețare solicită atât modele de unghii minimaliste, cât și maximaliste, în egală măsură.

Cele mai în vogă tonuri în acest moment includ nuanțe de sezon, cum ar fi burgundia și maro pământiu, în timp ce nuanțele neutre foarte transparente și finisajele cromate reci continuă, de asemenea, să fie la modă și să transcendă anotimpurile. Andrea Storlie, fondatoarea Nail Ninja, un salon de manichiură din Minneapolis, recomandă să te concentrezi pe ceea ce rezonează cu adevărat cu tine, indiferent de starea actuală a tendințelor. Dar dacă sunteți în căutare de inspirație, suntem aici pentru a vă ajuta: În galeriile următoare, ne scufundăm în unele dintre cele mai căutate culori de lac de unghii pentru toamnă, cu informații de la liderii din industria unghiilor.

Roșu de cireșe

Culoarea roșie a dominat podiumurile de toamnă 2023, fiind prezentată în mod proeminent printre etichetele de înaltă modă, inclusiv (dar cu siguranță nu numai) Prada, Bottega Veneta și Gucci. Este o tendință pe care co-fondatoarea OPI, Suzi Weiss-Fischmann, o descrie ca fiind un „must-have” pentru toamnă: „Este o culoare de accent atât de grozavă și o văd peste tot, de pe podiumuri până pe străzi”, spune ea.

Mazz Hanna, nail artist și CEO al Nailing Hollywood, susține această alegere. Ea consideră că este ideală pentru toate lungimile unghiilor, cu un semn special pentru tendința în creștere a unghiilor mai scurte și naturale pentru sezonul următor.

Albastru marin

Mabelyn Alva, directorul de creație al artistului de unghii de la Paintbox din New York, prevede că unghiile albastru marin vor fi în centrul atenției în această toamnă. Ea a observat că tonurile de bijuterii în general câștigă avânt, dar observă că albastrul marin este unul dintre cele mai solicitate. De asemenea, profesionistul subliniază că unele cliente își ridică manichiura albastru marin cu accente aurii sau cu desene artistice în spațiu negativ, cum ar fi semilunele – deși, culoarea este în mod înnăscut șic și singură.

Burgundi

Unghiile „cherry mocha” ale creatoarei de conținut Ana Alvarez au câștigat o popularitate extraordinară pe TikTok, adunând mii de „salvări” și vizualizări. Nuanța seamănă cu bogăția unui pahar de Pinot Noir și este încă un alt ton de bijuterie apreciat, pe care Alva confirmă că este foarte solicitat la salon.

În mod convenabil, colecția de toamnă 2023 a Essie oferă nuanța perfectă pentru a îmbrățișa această tendință: o culoare roșie bogată numită Full Blast.

Ciocolată neagră

Manichiurista și creatoarea de conținut Julia Diogo, stabilită la Londra, prezice că toamna aceasta va fi dedicată manichiurii cu ciocolată, susținută și ea de Alva de la Paintbox și Fischmann de la OPI. „Este atemporală, super chic și una dintre acele culori care arată foarte bine pe toate tonurile de piele”, spune ea.

Alva afirmă că este la fel de la modă și în State: „Maro ciocolatiu este foarte popular în acest sezon, așa cum s-a văzut pe podiumuri, cum ar fi la show-ul Khaite, unde am făcut unghiile modelelor într-un maro espresso intens”, adaugă ea.

Când vine vorba de alegerea nuanței perfecte de maro pentru dumneavoastră, Alva vă oferă sfaturi prețioase: Dacă pielea dumneavoastră are nuanțe mai calde, optați pentru un maro cenușiu, cu tonuri mai reci; invers, dacă nuanțele dumneavoastră sunt mai reci, alegeți un maro mai cald, mai ciocolatiu.

Tansparent și lucios

„Luxul liniștit” și-a pus amprenta asupra saloanelor de manichiură la începutul acestui an, pe măsură ce tot mai multe persoane s-au alăturat tendinței ultra-minimaliste a unghiilor transparente, care își pune subtil în valoare unghiile cu ojă transparentă și lucioasă. Tendința nu dă semne de pierdere de viteză, câștigând porecle simpatice precum lipgloss și glazed donut nails. Chiar i-a convins pe unii dintre ei să renunțe complet la acrilice și extensii, spune Charlotte Knight, fondatoarea Ciaté London: „Chiar și cele mai mari celebrități au ales unghiile scurte și subtile”, spune ea.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu