STARNEWS

Pamela Anderson „a avut depresie timp de câteva decenii” după „Baywatch”. Cum s-a simțit vedeta

Compus de Carolina Digori

Pamela Anderson crede că a suferit de depresie timp de „câteva decenii”. Actrița a vorbit despre viața și cariera sa în timpul unei apariții la Festivalul de Film de la Zurich din Elveția, unde a fost distinsă sâmbătă cu premiul Golden Eye. Anderson a dezvăluit că abia își mai amintește mare parte din viața ei în lumina reflectoarelor, după ce a devenit celebră în serialul de succes „Baywatch”.

„Mă uit la ea acum și mi se pare că am trecut de la „Baywatch” la Broadway. Nu știu ce s-a întâmplat între timp. Totul este o mare neclaritate”, a spus ea, potrivit Variety.

„Sunt doar fericită să fiu aici, în acest moment, pentru că cred că am avut depresie timp de câteva decenii”.

Anderson și-a făcut debutul pe Broadway în 2022, interpretând-o pe Roxie Hart în „Chicago” timp de opt săptămâni, și a continuat să obțină o serie de roluri în filme, inclusiv „The Last Showgirl”, „Rosebush Pruning” și un rol în noul film „Naked Gun”, care urmează să fie lansat anul viitor.

Vedeta a explicat că este încântată să fie din nou ocupată cu munca și crede că documentarul ei Netflix din 2023, „Pamela, a Love Story”, a ajutat la relansarea carierei sale după ce regizoarea „The Last Showgirl”, Gia Coppola, l-a vizionat.

Ea a adăugat: „Așa m-a văzut Gia. Întotdeauna am știut că sunt capabilă de mai mult. Este minunat să faci parte din cultura pop, dar este o binecuvântare și un blestem. Oamenii se îndrăgostesc de tine din cauza unui costum de baie. A durat mult timp, dar sunt aici”.

Anderson a declarat anterior pentru Collider: „Cred că sincronizarea este totul. Am crezut că nu voi avea niciodată șansa de a face așa ceva.”

„M-am cam gândit, ‘Oh, ei bine, asta e ceea ce cred oamenii despre mine. Mă voi întoarce la ferma mea, voi face gem și asta e tot. Voi găsi o altă modalitate de a-mi face viața frumoasă’.

„Dar documentarul a apărut, cartea a apărut și Gia a văzut documentarul. Ea trebuie să fie un fel de maestru sau profet sau ceva de genul ăsta, dar a fost atât de minunată încât mi-a trimis scenariul, l-am citit și m-am gândit: „Doamne, ăsta e acel lucru. Acesta este acel lucru când oamenii citesc un scenariu și își dau seama că sunt singurii care pot face asta. Ei trebuie să o facă. E pe viață și pe moarte.’

„Și am simțit asta și mă trec fiorii chiar și când mă gândesc la asta”, scrie Page Six.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu