STARNEWS

Mama lui Sean „Diddy” Combs condamnă blamarea acestuia pe fondul acuzațiilor de abuz sexual. „Nu este monstrul care l-au descris ca fiind”

Compus de Carolina Digori

Mama lui Sean „Diddy” Combs, Janice Smalls Combs, a vorbit în apărarea magnatului muzical în timp ce acesta este judecat pentru trafic sexual și șantaj, plus numeroase acuzații de agresiune sexuală. „Este sfâșietor să-mi văd fiul judecat nu pentru adevăr, ci pentru o poveste creată din minciuni”, a spus Janice în declarația împărtășită duminică cu Page Six prin intermediul avocatului ei.

„Să fiu martor la ceea ce pare a fi un linșaj public al fiului meu înainte ca acesta să aibă ocazia să își dovedească nevinovăția este o durere prea insuportabilă pentru a o exprima în cuvinte. Ca orice ființă umană, fiul meu merită să aibă ziua lui în instanță, să își spună în sfârșit punctul de vedere și să își dovedească nevinovăția.”

Janice s-a referit, de asemenea, la imaginile de supraveghere care îl arată pe Diddy bătând-o pe prietena sa de atunci, Cassie, la un hotel în 2016.

„Nu sunt aici pentru a-l prezenta pe fiul meu ca fiind perfect, pentru că nu este. A făcut greșeli în trecut, ca noi toți”, a continuat ea în declarație, a cărei autenticitate a fost confirmată de reprezentantul lui Diddy pentru Page Six.

„Este posibil ca fiul meu să nu fi fost pe deplin sincer cu privire la anumite lucruri, cum ar fi negarea faptului că a devenit vreodată violent cu o fostă prietenă, când supravegherea hotelului a arătat contrariul.” Janice a abordat, de asemenea, motivul pentru care ea personal crede că Diddy, 54 de ani, a ajuns la o înțelegere amiabilă cu Cassie în noiembrie 2023.

„Uneori, adevărul și minciuna se împletesc atât de strâns încât devine terifiant să recunoști o parte a poveștii, mai ales când acel adevăr este în afara normei sau este prea complicat pentru a fi crezut”, a spus ea.

„Acesta este motivul pentru care cred că echipa juridică civilă a fiului meu a ales să soluționeze procesul fostei prietene în loc să îl conteste până la sfârșit, ceea ce a dus la un efect de ricoșeu, deoarece guvernul federal a folosit această decizie împotriva fiului meu, interpretând-o ca pe o recunoaștere a vinovăției.”

Cassie, în vârstă de 38 de ani, a intentat procesul împotriva fostului ei iubit în noiembrie anul trecut, acuzându-l de viol, trafic sexual și abuz fizic repetat.

De asemenea, Janice i-a luat apărarea fiului ei în ceea ce privește numeroasele acuzații de agresiune sexuală împotriva sa.

„Faptul că nu a fost pe deplin sincer cu privire la o problemă nu înseamnă că fiul meu este vinovat de acuzațiile respingătoare și de acuzațiile grave formulate împotriva sa”, a continuat ea.

„Multor persoane care au fost condamnate pe nedrept și exonerate ulterior li s-a luat libertatea nu pentru că erau vinovate de infracțiunile de care au fost acuzate, ci pentru că nu se potriveau imaginii a ceea ce această societate consideră a fi o „persoană bună”. Istoria ne-a arătat cum persoanele pot fi condamnate pe nedrept din cauza acțiunilor sau greșelilor lor din trecut.”

Mama câștigătorului premiului Grammy a susținut că acuzațiile împotriva fiului ei sunt „motivate de cei care caută un câștig financiar, și nu dreptatea”.

„Să văd cum lumea face glume și râde de viața fiului meu care se prăbușește sub ochii noștri este ceva ce nu voi putea uita niciodată”, a spus Janice în declarație.

„Este cu adevărat chinuitor să văd cum lumea se întoarce atât de repede și de ușor împotriva fiului meu din cauza unor minciuni și a unor concepții greșite, fără să-i audă vreodată punctul de vedere sau fără să-i ofere ocazia de a-și prezenta punctul de vedere.”

Janice a susținut, de asemenea, că ultimii acuzatori ai lui Diddy căutau o „zi de plată rapidă” după ce au asistat la înțelegerea lui cu Cassie.

„Acești indivizi au văzut cât de repede echipa juridică civilă a fiului meu a soluționat procesul fostei sale prietene, așa că ei cred că pot primi o plată rapidă acuzându-l pe fiul meu în mod fals”, a spus ea.

În plus, Janice a subliniat că „acuzațiile false de agresiune sexuală împiedică adevăratele victime ale violenței sexuale să obțină dreptatea pe care o merită”.

Mama lui Diddy a mai afirmat că guvernul federal se folosește de „minciunile” împotriva fiului ei pentru a-l „urmări penal”.

Pe lângă faptul că le-a cerut susținătorilor lui Diddy să îi ofere acestuia șansa de a se apăra, Janice a condamnat modul în care a fost portretizat tatăl a șapte copii.

„Fiul meu nu este monstrul care au vrut să-l descrie și merită șansa de a-și spune versiunea. Nu pot decât să mă rog să fiu în viață pentru a-l vedea spunându-și adevărul și fiind îndreptățit”, a concluzionat ea.

Diddy a fost arestat pe 16 septembrie în Manhattan. El a pledat nevinovat la acuzațiile de conspirație de racket; trafic sexual prin forță, fraudă sau constrângere; și transport în vederea practicării prostituției.

Muzicianul a negat toate acuzațiile aduse împotriva sa.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu