STARNEWS

Gwyneth Paltrow strălucește în timp ce sărbătorește cea de-a 52-a aniversare la Paris

Compus de Carolina Digori

Gwyneth Paltrow împlinește 52 de ani în stil mare! Miercuri, 2 octombrie, CEO-ul Goop – a cărui zi de naștere a fost vineri, 27 septembrie – a împărtășit câteva instantanee pe Instagram din timpul petrecut la Paris, Franța, unde a marcat ocazia specială.

Într-o fotografie, Paltrow era numai zâmbete, arătându-și tenul strălucitor în timp ce poza cu un tort aniversar stratificat, care avea o lumânare și un detaliu floral pe partea de sus, scrie people.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Vedeta și-a purtat părul blond în valuri lejere și a asortat un top negru adânc cu un colier cu lanț auriu gros.

Alte fotografii s-au concentrat pe detalii pe care le-a observat în ieșirile sale pariziene, precum și pe niște alimente cu aspect delicios, în timp ce o imagine a arătat-o pe Paltrow stând aparent într-un magazin cu produsele sale.

În caruselul de fotografii, Paltrow a pozat, de asemenea, cu soțul ei Brad Falchuk pentru un instantaneu dulce, actrița purtând o cămașă albă, în timp ce Falchuk a îmbrăcat un tricou alb sub un top în carouri.

Paltrow a subtitrat postarea, „cinquante-deux”, care înseamnă „52” în franceză.

Actrița Politician a vorbit deschis despre gândurile ei cu privire la îmbătrânire de-a lungul anilor, spunând Bustle într-un interviu din octombrie 2023 că nu a fost deranjată de împlinirea vârstei de 50 de ani.

„Cincizeci de ani a fost minunat.Eram îngrijorată că voi simți multă durere sau teamă pentru că îmi amintesc când am împlinit 40 de ani, anticiparea… Chiar am înnebunit”, a declarat Paltrow pentru outlet. „Nu am avut deloc asta la 50 de ani. Am fost ca, ‘Îmi iubesc prietenii mei. Îmi iubesc soțul. Îmi iubesc copiii. Da, slujba mea este grea. Dar asta e bine”. ”

Nu ratați niciodată o știre – înscrieți-vă la buletinul informativ zilnic gratuit al PEOPLE pentru a fi la curent cu tot ce are PEOPLE mai bun de oferit, de la știri despre celebrități la povești convingătoare de interes uman.

Gwyneth Paltrow participă la prezentarea Saint Laurent Womenswear Spring-Summer 2025 în cadrul Săptămânii Modei de la Paris
Gwyneth Paltrow la spectacolul Saint Laurent 2025 Womenswear Spring-Summer din Paris. Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty
Vedeta a continuat: „Nu-mi pasă ce spune cineva despre mine, ce crede despre mine. Asta sunt eu. Am simțit că 50 a fost o adâncire în mine.Și, se pare, că doar continuă să devină mai bine „.

Vedeta a continuat: „Nu-mi pasă ce spune cineva despre mine, ce crede despre mine. Asta sunt eu.Am simțit că 50 a fost o adâncire în mine. Și, se pare, că doar continuă să devină mai bine „.

Postarea de ziua de naștere a lui Paltrow vine după ce a marcat cea de-a șasea aniversare a nunții ei și a lui Falchuk cu o fotografie drăguță în care se sărută pe o placă cu vâsle pe un corp de apă.

Ea a subtitrat pur și simplu postarea Instagram din 29 septembrie, „6”.

Cuplul s-a căsătorit pe 29 septembrie 2018, în cadrul unei ceremonii intime la care au participat 70 de invitați în Hamptons, New York.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu