FILME

Serialul ‘Emily in Paris’ a fost prelungit pentru un al cincilea sezon. Emily se mută la Roma

Compus de Carolina Digori

În urma succesului celui de-al patrulea sezon al popularului serial Emily in Paris, care a fost lansat pe 12 septembrie 2024, Netflix a anunțat că serialul a fost prelungit pentru un al cincilea sezon. În noul sezon, telespectatorii se vor muta , împreună cu personajul principal Emily Cooper (interpretat de Lily Collins) din Paris la Roma, unde se va confrunta cu noi provocări profesionale și personale.

În cel de-al cincilea sezon, Emily, inspirată de idila ei cu creatorul de modă italian Marcello (interpretat de Eugenio Franceschini), decide să se mute la Roma pentru a deschide un birou de reprezentare al agenției de publicitate Agence Grateau.

Creatorii serialului promit să păstreze atmosfera ușoară și romantică inerentă sezoanelor anterioare, dar să adauge un nou farmec al „orașului etern”. În teaserul care anunță sezonul, Emily se bucură de peisajul roman în timp ce soarbe espresso pe acoperișul unei clădiri și le face cu ochiul enigmatic telespectatorilor, declarând: „Nimic nu se compară cu Roma”.

În ciuda mutării lui Emily, creatorul serialului Darren Star i-a asigurat pe fani că Parisul va juca în continuare un rol important în serial. El a menționat că mutarea „nu este permanentă” și că Emily se va întoarce la Paris, astfel încât telespectatorii nu își vor lua rămas bun de la îndrăgitul decor francez.

Cel de-al patrulea sezon al serialului a avut un start extraordinar, ajungând pe primul loc în clasamentul global Netflix Top 10 în primele patru zile de la premieră. În acest timp, serialul a adunat aproape 20 de milioane de vizualizări, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai populare show-uri de pe platformă.
Fanii așteaptă cu nerăbdare noi episoade și dezvoltarea liniei romantice dintre Emily și Marcello, precum și aventurile lor în Roma, scrie filmix.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu