STARNEWS

Fanii lui Shrek se bucură! Mlaștina căpcăunului preferat poate fi găsită pe Airbnb. Vezi cum arată aceasta.

Compus de Redacția STAR

Fanii desenului animat Shrek vor avea șansa de a petrece două nopți într-o mlaștină „reală” din ținuturile muntoase scoțiane, decorată astfel încât să arate exact ca casa lui Shrek. Dacă ai visat vreodată să-ți petreci noaptea în locuința plină de noroi a lui Shrek, ai noroc: Airbnb oferă un sejur de două nopți pentru trei „brogres” norocoși într-un model în mărime naturală al cartierelor confortabile ale căpcăunului.

Anunțul, postat marți (26 septembrie), este o înregistrare făcută cu vocea prietenului de încredere al lui Shrek, Donkey, care „stă în mlaștină” pentru Shrek de Halloween.


„Stău în mlaștină în timp ce Shrek este plecat de Halloween și sunt absolut încântat să te invit într-un sejur de poveste”, se arată în descriere. „Oh, și nu contează semnele „ATENȚIE”. Probabil că sunt pentru decorare.”

Oaspeții sunt invitați să se relaxeze la lumina unei lumânări de ceară, să savureze un parfait (parfaiturile sunt delicioase!) și să se aplece dimineața cu un teanc de vafe proaspăt făcute (se presupune că sunt făcute de Donkey).

Rezervarea este deschisă doar pentru un sejur unic în perioada 27-29 octombrie. Pasionații de căpcăuni pot solicita rezervarea șederii începând cu 13 octombrie, de la ora 18:00 GMT. Lista spune că mlaștina poate găzdui până la trei persoane.

Proprietatea este deținută și administrată independent de Ardverikie Estate din Țările Scoțiene, care a fost făcută celebră ca proprietatea fictivă Glenbogle în serialul BBC „Monarch of the Glen”.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu