STARNEWS

Britney Spears și-a ars părul, sprâncenele și genele într-un accident înfricoșător la șemineu. ”Fața mea era în flăcări”

Compus de Carolina Digori

A făcut-o din nou. La patru ani după ce și-a incendiat sala de sport de acasă, Britney Spears povestește un accident înfricoșător cu șemineul. Prințesa muzicii pop le-a spus luni urmăritorilor ei de pe Instagram că incidentul „foarte periculos” a avut loc cu șase luni înainte.

„Eram în camera mea, am aprins focul și, dintr-o dată, mi-a explodat în față”, și-a amintit cântăreața, în vârstă de 42 de ani.

Vedeta din „Crossroads” a precizat că, din moment ce șemineul ei „a mai făcut [asta] înainte”, de obicei își pune paza „să vină și să-l aprindă pentru” ea.

„Dar de data aceasta, am aruncat totul acolo și mi-a explodat literalmente în față”, a spus Spears.

Ea a afirmat: „Mi-a dat jos toate genele, sprâncenele și – vedeți bretonul ăsta de copil? Aceștia sunt de la … mi-a fript tot părul”.

La momentul respectiv, câștigătoarea premiului Grammy s-a temut că are arsuri de gradul doi sau trei și a crezut că „va trebui să meargă la camera de urgență pentru că fața ei era ca și cum ar fi luat foc”.

Spears a explicat: „Mă durea să îmi ating telefonul. Mă durea să-mi pun gheață pe față. Mă durea [să] ating orice. Asta s-a întâmplat timp de șase sau șapte ore. … Durerea nu a dispărut niciodată. A fost atât de, atât de, atât de rău”.

În cele din urmă, cântăreața a luat trei pastile care i-au luat durerea și a reușit să adoarmă.

„Da, a fost foarte rău”, a concluzionat Spears. „Totul este bine acum”.

Anul trecut, dansatoarea s-a destăinuit în legătură cu incendiul pe care l-a provocat accidental cu lumânări în sala de sport de acasă, arătând rămășițele carbonizate prin Instagram.

„Am trecut pe lângă ușa de la sala de sport și flăcări, BOOM !!!!!!” a scris Spears în decembrie 2023. „Prin harul lui Dumnezeu alarma a sunat după aceea și yippy hoorah nimeni nu a fost rănit. Din păcate, acum am doar două piese de echipament stânga lol și o oglindă unilaterală sala de sport!!!!”

„Dar ar putea fi mult mai rău, așa că sunt recunoscătoare”, a continuat ea la acea vreme. „Pssss Oricum, îmi place mai mult să mă antrenez afară!!!!”

Spears, a cărei tutelă de 13 ani a fost încheiată în 2021, locuiește într-un conac din Los Angeles.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu