STARNEWS

Cardi B învinuită că s-ar fi culcat cu un alt bărbat în timp ce era însărcinată. „Spune adevărul”

Compus de Carolina Digori

Offset, fostul soț, susține că Cardi B s-ar fi culcat cu un alt bărbat. Pe fondul divorțului lor în curs de desfășurare, rapperul a preluat miercuri comentariile de pe Instagram Live ale soției sale înstrăinate pentru a o acuza că s-a culcat cu altcineva în timp ce era însărcinată. „U f-ked cu un copil înăuntru, spune adevărul!!!”, a scris el, conform unei capturi de ecran din înregistrare, care a fost împărtășită pe X.

Nu după mult timp, Cardi a confirmat aparent acuzația pe contul ei X, postând: „ȘI A FĂCUT !!!!!!”

Nu este clar când a avut loc presupusa întâlnire, dar interpreta hit-ului „Money” a depus actele de divorț de fostul rapper Migos în iulie.

În timpul Instagram Live-ului ei de miercuri, rapperița „I Like It” a abordat mai multe dintre nemulțumirile ei cu viitorul ei fost soț, susținând că acesta a amenințat să îi ia cadourile pe care i le-a cumpărat pentru că ea „mergea mai departe” de relația lor.

„Știi ce mi se pare atât de nebunesc? Că un n-a crede că poate cumpăra o târfă. Mă iubesc, dar nu mă mai poți cumpăra, nenorocitule. E o nebunie să crezi că asta e de ajuns. Nu e suficient, dragă”, a spus câștigătoarea Grammy.

Ea a adăugat: „Vrei să-mi iei asta pentru că eu merg mai departe? Mergi mai departe. De ce nu poți să mergi mai departe?”

După ce a depus anterior o cerere de divorț în 2020, Cardi, 31 de ani, a depus o cerere pentru a pune capăt căsătoriei sale cu Offset, 32 de ani, pentru a doua oară pe 31 iulie.

Deși s-a speculat că soțul ei înstrăinat a înșelat-o din nou, o sursă a declarat atunci pentru Page Six că infidelitatea nu i-a influențat decizia de a pleca.

„S-au despărțit. Asta a determinat-o să ia această decizie mai mult decât orice altceva”, ne-a spus sursa. „Este ceva ce vrea să facă”.

Rapperul „Bodak Yellow” solicită custodia primară a copiilor lor.

Cardi și Offset împart trei copii: fiica Kulture, 6, fiul Wave, 3, și o fetiță nou-născută al cărei nume nu a fost încă dezvăluit. Alum „Love & Hip Hop: New York” a născut al treilea copil – și al șaselea al lui Offset – pe 7 septembrie.

Ea a anunțat că este însărcinată pe 1 august, la o zi după ce a depus actele de divorț. Cuplul s-a căsătorit în 2017.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu