NOUTĂȚI

Un copil de 3 ani din Comrat a fost căutat luni seara de 200 de persoane. A fost găsit la doi kilometri de casă

Compus de Redacția STAR

Un băiețel de trei ani din orașul Comrat a pus pe jar aproape 200 de oamenii care l-au căutat cu disperare aproape două ore. Copilul a fost găsit pe un deal la o distanță de doi kilometri de casă.

Potrivit oamenilor legii, micuțul a dispărut în seara zilei de luni, în jurul orei 20:00, când a ieșit din curte și a plecat într-o direcție necunoscută.

În căutările băiatului au fost implicați 120 de polițiști, 40 de persoane din alte structuri de forță și 20 de voluntari. Aceștia au folosit și drone, așa cum zona din preajma casei copilului este împădurită și mlăștinoasă. La scurt timp după ce și-a strâns copilul în brațe, mama le-a mulțumit celor care s-au implicat în căutări printr-un filmuleț postat pe rețelele de socializare.

ATENȚIE!!!! BLURĂM FAȚA COPILULUI DIN IMAGINE

,,Toți cei care nu au rămas indiferenți și ne-au ajutat să-l căutăm pe copilul nostru, care a ieșit în pădure și s-a pierdut foarte repede. Noi am sunat la 112. Toți au fost foarte bravo și le mulțumesc foarte, foarte mult. Băiatul a fost găsit foarte departe de casă, dar foarte repede. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat și și-au făcut griji pentru noi. Noi suntem vii și nevătămați’’.

Oamenii legii îndeamnă părinții să supravegheze cu atenție copiii.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu