NOUTĂȚI

Doi bărbați au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost electrocutați în parcul GagauziyaLand din Comrat

Compus de Redacția STAR

Încă un incident grav s-a produs pe teritoriul parcului GagauziyaLand, finanțat de fugarul Ilan Șor. Doi bărbați au ajuns în stare gravă la spital după ce s-au electrocutat în timp ce efectuau lucrări la rețeaua electrică. Potrivit poliției, cazul a fost înregistrat luni, 23 septembrie.

,,Poliția a fost astăzi sesizată despre faptul că în parcul de distracție din Comrat, două persoane au nevoie urgent de ajutor. La fața locului, oamenii legii au stabilit că doi bărbați de 34 și 36 de ani au fost electrocutați în timp ce efectuau lucrări la rețeaua electrică. Ambii au fost transportați de urgență la spital de către echipajul medical. La moment persoane de 34 de ani se află în reanimare, iar celei de-a doua i se acordă ajutor medical. La locul unde s-a produs incidentul se află grupa de documentare pentru a stabili toate circumstanțele’’, a spus ofițerul de presă al IGP, Diana Fetco.

Contactată telefonic de ONE TV, directoarea spitalului Raional din Comrat Nina Railean ne-a spus că pacienții au fost internați cu mai multe arsuri, iar unul dintre ei se află în stare gravă și a fost transferat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Toma Ciorbă” din Chișinău, secția arsuri.

,,Un pacient care este în stare foarte gravă a fost transferat prin serviciul AVIASAN la Chișinău. Iar al doilea pacient va primi tratament medical ambulator. Ei au fost internați cu arsuri după ce s-a aprins ceva la fața locului’’.

Am încercat să discutăm și cu responsabilii din cadrul parcului din Comrat, însă nimeni nu a răspuns la telefon.

La sfârșitul lunii august, o copilă de 10 ani a suferit o fractură dublă la picior în timp ce se juca pe teritoriul parcului Gagauziya Land. Inițial, fetița a fost examinată la Spitalul din Comrat, iar ulterior a fost transportată la Chișinău pentru îngrijiri medicale. Poliția a pornit atunci un proces penal pentru „vătămarea gravă ori medie a integrității corporale sau a sănătății cauzată prin imprudență”.Oamenii legii au mai menționat că deschiderea acestui parc de distracții pentru copii nu a fost autorizată de autoritățile competente nici până în prezent.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu