STARNEWS

Eva Mendes ,,atacată” de cățelul lui Drew Barrymore. A încercat să îi ,,dezgroape trandafirii din grădină”

Compus de Carolina Digori

Eva Mendes s-a trezit joi cu un nou admirator, deoarece cățelul iubit al lui Drew Barrymore nu s-a putut opri din mestecat rochia florală a actriței. În timp ce Eva apărea în emisiunea lui Drew pentru a discuta despre noua ei carte pentru copii, Douglas, câinele de 14 ani al lui Drew, a devenit obsedat de rochia florală Stella McCartney a Evei, atacând-o constant și încercând să ,,dezgroape trandafirii din grădină”.

„Vedeți, băieți? Mușcă puțin… uitați-vă la trandafiri”, a glumit Eva, vorbind mulțimii, adăugând: „Stella McCartney o să adore asta!”

Drew a încercat să mențină interviul pe drumul cel bun, discutând despre noua carte și campania Evei cu creatorul de modă britanic, dar Eva era în mod clar distrasă, deoarece se tot uita în jos la Douglas, scrie Hello.

În timpul unei pauze, Drew l-a mutat pe Douglas în cealaltă parte a canapelei, unde a tras un pui de somn scurt – până când Drew și Eva s-au ridicat în picioare pentru a-și arăta agendele coordonate în culori, iar Douglas a avut ocazia să meargă de-a lungul canapelei și să sară pentru a lansa un ultim atac asupra trandafirilor.

Totuși, această mișcare curajoasă a fost cea care a făcut-o pe Drew să ajungă la ultimul ei punct de atracție, ea mustrându-l pe Douglas în timp ce camera se îndrepta spre băiatul cuminte care stătea și părea pedepsit.

În timpul discuției lor, Eva a dezvăluit, de asemenea, că ea și partenerul Ryan Gosling, cu care împarte două fiice, nu s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului lor din 2011 The Place Beyond The Pines, așa cum mulți au crezut, ci de fapt într-un avion.

„De fapt, ne-am întâlnit într-un avion cu foarte mult timp în urmă”, a spus ea, după ce un fan a fost întrebat cum s-au cunoscut cei doi.

Eva și-a promovat noua carte Desi, Mami, and the Never-Ending Worries; ea a făcut un pas înapoi de la actorie în 2014 pentru a avea grijă de fiicele sale și a descris-o anterior ca fiind „cea mai ușoară decizie pe care am luat-o vreodată”.

„Eram mai în vârstă și știam că copiii mei vor fi mici o dată și că orice fac sau nu fac acum îi va afecta tot restul vieții”, a explicat ea.

„Cariera ta vine și pleacă, dar copiii, da, asta a fost ușor pentru mine”, a adăugat ea. „Sunt doar ani de formare. Am vrut să fiu acolo pentru toți”.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu